Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már valakivel hasonló?...

Volt már valakivel hasonló? Nem tudja, hogy szeret e még.

Figyelt kérdés
Csak megzavarodott?a barátom azt mondja, nem tudja, hogy mit érez.
2015. jan. 23. 16:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem ex vőlegényem ,mondta,hogy nem tudja szeret e még.

Na igen mivel a már csalt akkor......Én elhagytam.

Nincs olyan,hogy nem tudja...

2015. jan. 23. 20:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

+1 a 7-esnek!

A szünet alatt szépen elkezdi a kapcsolatot a másikkal hogy meglássa működik-e...

2015. jan. 23. 20:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Legjobb lenne ha szakítanék vele? :/
2015. jan. 23. 21:12
 14/21 anonim ***** válasza:
hagyd ellaposodni a kapcsolatot... akkor nem lesz bűntudatod, hogy szakítottál.. neki meg megkönnyíted a dolgát. nem létezik olyan, hogy nem tudja!!! ez tini korban szokott lenni kamu duma.. a legjobb megoldás, hogy ne legyen vita azért, mert kiszeretett belőled... azt várja, hogy te lépj... hát ne tedd meg ;)
2015. jan. 23. 21:55
 15/21 A kérdező kommentje:
De én szeretem :/
2015. jan. 23. 22:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
én elhiszem... de hidd el, hogy ennek a huza-vonának semmi értelme! a környezetemben nem ismerek egy darab olyan embert sem, aki ilyen kijelentés után együtt maradt volna a párjával hosszú távon. felnőttem, felnőtt vagyok.. de ez egy kapcsolatban sem működik, ez egyszerűen nem létezik... adódhatnak problémák a kapcsolatban, amire megoldást kell keresni, addig kell menni amíg nincs megoldás.. vagy ne adj isten külön utakat járni... de az általában, nem a "szeretlek-e még" típusú kérdések-válaszok tömkelege... azok sokkal komolyabb problémák... lehet csak én látom így, de jobban teszed, ha szépen lassan megpróbálsz rajta túllépni és hidd el megtalál téged is az igazi és ott már eszedbe se fog jutni az ex... ;)
2015. jan. 23. 22:09
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat:)! Sokat segítettek a döntésben :))!
2015. jan. 23. 22:30
 18/21 anonim ***** válasza:

Kérdezz vissza! Hogy ez azt jelenti-e, hogy szabad vagy-e.

Magadra vonatkozó egyértelmű kérdéseket tegyél fel, ne az ő lelkivilágát túrd!

Akkor okosabb leszel.

2015. jan. 24. 03:40
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem régen volt egy párom, akivel hülye módon évekig húztam. Aki nem tudta hogy szeret-e... azt mondogatta, néha szeret,néha nem.

Ma már tudom, ilyen NINCS!!!

Vagy szeretek valakit,vagy nem. Ilyen egyszerű.

Szakítottam vele, most már boldog vagyok mással.

Azt tanácsolom, ne pazarold az éveid. Ha szeretne, ezen nem kéne gondolkodjon.

2015. jan. 24. 05:54
 20/21 anonim ***** válasza:
51%

Persze.

Az a dolog lényege, hogy az első, "ájult" szerelem (amikor a kémiáé a fő szerep) elmúltával sokan azt hiszik, hogy EZ volt A SZERELEM. És elbizonytalanodnak, hogy "hát akkor most mi van? Elmúlt?"

No, ilyenkor két eset van: vagy tényleg elmúlt ugye, vagy nem.

Ezt pedig a legegyszerűbb, leghagyományosabb úgy "megvizsgálni", hogy a felek egy kicsit elvonulnak egymástól a felek... és ha a pár elkezd hiányozni, akkor az biza még mindig szerelem. Ha nem, akkor meg nem.

2015. jan. 24. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!