Mit csináljak? El akarok menni a családomtól
Figyelt kérdés
Mert utálok iskolába járni és tanulni és nem látom értelmét, és ők meg azt akarják hogy teljesítsek... És én rossz tanuló vagyok, többször buktam, még 10 osztályos vagyok és 19 éves leszek... És nem akarom már ezt.. Úgy döntöttem hogy elmegyek a családomtól messzire, hogy ne kelljen suliba járnom, mert én sohasem fogok menni dolgozni meg semmit sem csinálni, mert alacsony az önbecsülésem, depressziós vagyok stb. na meg lusta. Úgyhogy hiába is várják el tőlem, hogy bármit is csináljak, nem fogok. Úgyhogy elhagyom őket, szerintetek is jó ötlet?2015. jan. 22. 15:14
21/28 anonim válasza:
Ebben az esetben menj...
Ha talalkozunk csak szőlok, hogy egy forintot nem adok( sosem szoktam)
Jah és az "erényeidre vigyazz" szeretik az utcán a friss fiatal husit
22/28 anonim válasza:
Miért csak holnap? Miért nem most? Nem tök mindegy?
23/28 anonim válasza:
:DDD lopni? Önbizalomhiánnyal? :DDD Hogyan? "Jajj, istenem, ne nézzen rám, bocsánat, azt adja oda" :DDDDD
24/28 anonim válasza:
Előbb mondtad, hogy nem akarsz tanulni.. Azt hiszed lopni olyan könnyű??? :D
Vagy börire játszol...ott is hamar helyre tenek
25/28 anonim válasza:
24
Ezen könnyesre nevettem magam :):):):):):):
26/28 anonim válasza:
Hát gondolhatod, én is... amikor nem mer leérettségizni, akkor lopni akar! Agyrém. Te sem ezen a földön élsz! :DDD
A börtönben van kaja, szállás, meg minden, tanulni és dolgozni is kell nem mellesleg, és párkapcsolatra is villámgyorsan szert fogsz tenni 19 évesen ;)
28/28 Janka néni válasza:
Ma jan. 26. van. Elindultál már, barátom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!