Mit csináljak? El akarok menni a családomtól
Figyelt kérdés
Mert utálok iskolába járni és tanulni és nem látom értelmét, és ők meg azt akarják hogy teljesítsek... És én rossz tanuló vagyok, többször buktam, még 10 osztályos vagyok és 19 éves leszek... És nem akarom már ezt.. Úgy döntöttem hogy elmegyek a családomtól messzire, hogy ne kelljen suliba járnom, mert én sohasem fogok menni dolgozni meg semmit sem csinálni, mert alacsony az önbecsülésem, depressziós vagyok stb. na meg lusta. Úgyhogy hiába is várják el tőlem, hogy bármit is csináljak, nem fogok. Úgyhogy elhagyom őket, szerintetek is jó ötlet?2015. jan. 22. 15:14
11/28 anonim válasza:
Elmész az utcára, és? Hajléktalan leszel? Azért ne is haragudj, 19 évesen 10.-esnek lenni marha messze van a rossz tanulótól. De dolgozni miért nem akarsz? Ez nem önbecsülés kérdése. Az ember vagy dolgozik vagy tanul, vagy, és most kapaszkodj meg, a kettőt egyszerre. Hagyd már abba a picsogást és kezdje el normálisan élni. Ha neked elég a 8 általános, akkor elég. Attól még dolgozni elmehetsz.
12/28 A kérdező kommentje:
Mondom hogy alacsony az önbecsülésem. Utálom magam, a környezetem, mindenkit kb.
2015. jan. 22. 15:28
14/28 anonim válasza:
Rendben, kapcsold ki a gépet, és indulj!
Na, uccu neki!
15/28 Janka néni válasza:
Mindenkit utálsz? Magadat, a környezetedet? Mi lenne így veled az utcán? Akárhol is? Mit gondolsz, hogy az egy szerető család, ahol a magadfajta ingyenélőt szeretettel fogadják, etetik, meleget-fedelet adnak neki?
Tudod, sajnálom is valahol a szüleidet, de igazából megnézhetik most, mire jutottak veled. Valahogy elfajult ez az egész dolog idáig.
Viszont kapd már össze magad! Utáld magad, légy depis, meg ami akarsz, de dolgozz valamit és keresd meg a kenyér árát.
16/28 anonim válasza:
Na, ha nem lennél lusta és tanultál volna, lehet sikeres ember lennél, jó munkával. Az növeli az önbecsülésed. Ha jó munkád van van esélyed kitörni abból a környezetből, amit utálsz. Kérdező, 19 éves, fiatal ember vagy. Az nem old meg semmit ha elmész az utcára. Lehet ha elkezdenél dolgozni nőne az önbecsülésed is.
17/28 anonim válasza:
Tehát a meleg szobából, teli hassal, fizetett nettel és számítógéppel fenyegetőzöl hogy majd elmész és jól otthagyod őket, mert nem akarsz tanulni, meg dolgozni, mert helyette inkább nonstop sajnálod magad? Ilyen önzéssel egy percet nem élsz meg az utcán! Ott nem azt kell legyőznöd, hogy kevés az önbizalmad, annál keményebb dolgok várnak ott rád. Amikor majd összevernek a takaródért, ellopják a cipőd, tüdőgyulladással utcára dobnak, de a gyógyszert sem tudod megvenni, amikor gyakorlatilag haldokolva vegetálsz majd a hóban, nah, majd akkor eszedbe jut, hogy itt kaptál kaját, tetőt, lehetőségeket. 19 éves vagy, és szánalmasan elkényeztetett!
18/28 A kérdező kommentje:
Nembaj, legalább megkeményedem. Egyébként sem akartam megélni
2015. jan. 22. 15:38
19/28 anonim válasza:
Akkor ne írkálj itt, kapcsold ki anyádék gépét, aztán menj! Szia! (Jövő héten találkozunk, amikor arról rinyálsz majd, hogy visszakönyörögted magad, és most akkor mi legyen.)
20/28 A kérdező kommentje:
Majd holnap megyek csak
2015. jan. 22. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!