El akarok költözni a családomtól! Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Hova menjek, és mit dolgozzak? Ti leírnátok hogy mikor először költöztetek el, mi volt a munkátok és a végzettségetek?2013. júl. 4. 22:24
1/11 anonim válasza:
Én diákhitelből tartottam fenn egy albérletet, egy évig. Azóta meg a párommal élek.
2/11 anonim válasza:
Amíg nincs munkád és megtakarított pénzed sehova sem tudsz menni.
3/11 A kérdező kommentje:
2: Nem ez volt a kérdés....
2013. júl. 4. 22:29
4/11 anonim válasza:
Menj a híd alá gyors,megbízható és nem kell hozzá pénz!
5/11 anonim válasza:
De most mit vársz?
Menj el dolgozni. Hova menj, hát mi azt honnan tudjuk mi a végzettséged, hol laksz?
6/11 A kérdező kommentje:
Istenem...
Tényleg olyan nehéz leírni, hogy amikor első elköltözésetek volt mit dolgoztatok és mi volt a végzettségetek? Eddig az 1. válaszoló volt képes erre.
Engem zárjatok ki a tudatotokból. csak az első lakásotokra összpontosítsatok.
2013. júl. 4. 22:38
7/11 anonim válasza:
De ha nem tudjuk te mit tudsz dolgozni akkor milyen ötletet adjunk?Én tudtam albérletet fizetni egyetem mellett mert Gazdasági szakon voltam és jól beszéltem angolul így elmehettem irodai segédnek elég jó pénzért!
8/11 A kérdező kommentje:
De nem kell nekem segíteni bakker...
Csak kíváncsiságból kérdeztem...
2013. júl. 4. 22:42
9/11 anonim válasza:
Hát azt kérdezed hogy oldjam meg akkor mégis miből jöjjünk rá hogy neked nem kell tanács lángész?
10/11 A kérdező kommentje:
"Ti leírnátok hogy mikor először költöztetek el, mi volt a munkátok és a végzettségetek?"
Ez lemaradt. Nem értem miért, pedig ezt is írtam.
2013. júl. 4. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!