Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom ellenzi, hogy a...

A családom ellenzi, hogy a baratommal legyek. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
A probléma az,hogy a baratom idősebb mint én 15ével ,elvált és van 2gyermeke.A kapcsolatunk az elején nem komolynak indult,én sem terveztem semmi komolyat vele és ő sem velem,de ahogy mult az idő egyre komolyabb és komolyabb lett közöttünk ez a dolog és igy már több ,mint fél éve együtt vagyunk.Nagyon jó hozzám ,nagyon szeret,mindig a kedvemben akar járni.Engem egyáltalan nem zavar,hogy van 2gyermeke ,nagyon aranyos gyerekek ők is nagyon szeretnek engem.Nem tudom elképzelni az életem nélküle,igazán beleszerettem,de ezt anyukám nem érti meg ő mindent meg tesz ,hogy közénk áljon,csunyán viselkedik sértegeti a baratom .Anyunak nagyon nem tetszik,mert anyu tőle 3ével idősebb csak.A nagyszüleimnek még elsem mondtam,mert elsem merem kepzelni,hogy mit fognak velem csinalni,hameg tudják ,tudom ,hogy mindent meg fognak tenni,hogy ne lehesek vele.Talán még másik orszagba is ki akarnak majd küldeni,mert anyu mondott valami ilyesmit.Kérlek adjatok valami tanácsokat-20éves vagyok egyébként
2015. jan. 21. 11:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

ha ez a fodrasz dolog nem jott be, nincs hozza tehetseged, akkor vagy fejleszd magad, vagy keress masik szakmat.

olyan meg nincs hogy akaratod kivul elkuldenek masik orszagba.. felnott no vagy. konnyebb lenne ha dolgoznal, es nem tudna iranyitani senki.. de nem a szuleidnek van igaza, felnott no vagy, 15ev korkulonbseg meg nem olyan sok. foleg hogy a te dontesed..

2015. jan. 21. 15:15
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid tartanak el joggal akarnak bele szólni az életedbe. Ha a barátod komolyan vesz, akkor elköltöztet otthonról és albérletbe megy veled. Ha nem teszi akkor nem is szeret, csak kell neki egy barátnő
2015. jan. 23. 14:46
 23/23 anonim ***** válasza:
Megkérdezted már tőle, hogy miért vált el, és hagyta ott a családját? Az hogy most kedves, az nem jelent semmit , büszke arra, hogy ilyen kislányt meghódított. De milyen ember? azt még nem tudod. Aranyos kedves az egy dolog, ez nem esik nehezére egy pasinak se! Eleinte. De milyen volt mint férj.
2015. jan. 23. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!