Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyukám nem akar nekem iPhone 6 készüléket vásárolni. Mit tegyek?2015. jan. 19. 18:32
1/11 anonim válasza:
Remélem ez egy direkt kreált lázító kérdés, ha véletlen nem akkor sajnállak.
3/11 anonim válasza:
Én érzelmileg zsarolom. Az idiótája fizeti az albérletemet mert azt hazudtam neki, hogy nincs munkám pedig van egy jól fizető. Még a mosást is hozzá szoktam vinni hétvégente sőt meg is szokott nekem főzni. Imádom, hogy van egy cselédem. A szülők erre valók.Ki kell belőlük csavarni minden pénzt.
4/11 anonim válasza:
Vedd meg magadnak, abból a pénzből, amiért megdolgoztál, és minden kiadást kifizettél, na, amit utána maradt, abból nyugodtan megveheted :)
5/11 anonim válasza:
Szörnyű...Hogy tudsz együtt élni ezzel a problémával??
7/11 anonim válasza:
Menj le focizni a grundra, hogy ne legyél ilyen nyeszlett kis gyík. És egyél sok húst.
8/11 anonim válasza:
ne etessétek a trollt... komolyan, van aki elhiszi, hogy ez nem kamu?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!