Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt barátom tett fel egy...

A volt barátom tett fel egy képet, amin a jelenlegi barátnőjével van, és anyukám írt alá, hogy " nagyon csinos a barátnőd ". Ünnepekkor is állandóan ír neki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 12:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
24%
Az is családi összetartás, ha én nem akarom megszabni a saját anyámnak, hogy kivel barátkozzon, nem igaz?
2015. jan. 19. 12:58
 12/36 anonim ***** válasza:
29%
De tényleg, mi van abban, hogy odaírja, hogy "csinos a barátnőd?" ezzel nem azt mondja, hogy a saját lánya randa, csak azt, hogy az új csinos. Ha barátsággal válok el a pasimtól, még én is odaírom neki. És akkor mi van?
2015. jan. 19. 13:01
 13/36 anonim ***** válasza:
89%
Fura, hogy nem érted. Nem tudom, hogy a kérdező, hogy vált el a barátjától, de ha zavarja, akkor valószínűleg nem szépen szakítottak, fáj neki. Erre az anyukája, a saját anyja, aki elvileg az "ő oldalán áll", ilyeneket ír neki. Ezzel azt üzeni a lányának: "Tudom, hogy fáj neked, tudom, hogy rossz, de ez engem nem érdekel, mert fontosabb hogy jóban legyek az exeddel és nyalak neki, aki egyébként egy idegen nekem."
2015. jan. 19. 13:08
 14/36 anonim ***** válasza:
54%
Én is jóban vagyok volt "majdnem anyósommal". Ebben nincs semmi rossz. Ő is "like-olja" a képeim és az párommal (vőlegényemmel) közös képeink Ebben nincsen semmi rossz.
2015. jan. 19. 13:13
 15/36 anonim ***** válasza:
14%

"A volt barátom tett fel egy képet, amin a jelenlegi barátnőjével van... "

Kérdező!

Miért is kukkolod állandóan az exed oldalát??

Ha elengedted volna, akkor nem tudnál az egészről!

Igaz??

2015. jan. 19. 13:15
 16/36 anonim ***** válasza:
84%
A lájkkal nincs semmi baj. De anyuka itt konkrétan nyalja a seggét a srácnak és dícséri az új csajt, miközben a lányának valószínűleg ez fáj. És ez az undorító benne, hogy nem veszi figyelembe a lánya érzéseit.
2015. jan. 19. 13:19
 17/36 anonim ***** válasza:
56%

"Miért is kukkolod állandóan az exed oldalát??"

Az eszedbe se jutott, hogy azt is látja, ha az anyja ír, ugye?

Egyébként meg egyáltalán nem normális, hogy ilyeneket ír, nagyon tapintatlan anyukád. Gondolhatná, hogy nem eshet túl jól szembesülni azzal, hogy az ex új barátnője még szerinte is jól néz ki. Gondolhatná, hogy lehet, hogy érzel még valamit és mennyire a lelkedbe tapos.

2015. jan. 19. 13:28
 18/36 anonim ***** válasza:
70%

Én arra tippelek, hogy anyukád attól még kedveli a volt barátodat, hogy ti szakítottatok, jó viszonyban maradtak. Szerintem nem gondolja, hogy ezzel téged megbántott, talán azt hiszi, teljesen túltetted magad a szakításon.

Azzal szerintem nincs baj, hogy jó marad köztük a viszony és ünnepekkor boldog ünnepeket kívánnak egymásnak.

Az ilyen kommentekkel kapcsolatban meg beszélj vele, kérd meg, hogy ne csinálja, mert neked ez rosszulesik.

2015. jan. 19. 13:35
 19/36 anonim ***** válasza:
33%
Költözz el.
2015. jan. 19. 14:14
 20/36 anonim ***** válasza:
17%

"Mit csináljak?"

Ne üsd az orrod a dolgukba.

A barátod már csak ex, anyud meg azzal trécsel, akivel akar.

2015. jan. 19. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!