állandóan benyitnak? (többi lent)
Figyelt kérdés
15 ves vagyok fiu és gépezek általába beszélgetek skypon vagy ts-en és állandóan benyitnak és ordibálbak a családom és már unom és mondtam hogy kpogjanak ha bejönnek és még azt mondják hogy miaz hogy ilyet mondok meg ilyenek szerintem igazságtalan szerintetek??2014. nov. 8. 17:51
1/10 anonim válasza:
ezt sose értettem,de a szülők márcsak ilyenek
3/10 anonim válasza:
Nem azt mondta hogy veri a brét, agyhalottak!
Bár ugye mindenki magából indul ki...
A szüleid tényleg neveletlenek. Próbálhatod őket megnevelni, de ez évekig is eltarthat, addig is zárd kulcsra az ajtót. Ha nincs kulcs, tegyél bele valahogy zárat.
Egy kamasznak hadd lehessen már privát kis kuckója!
4/10 A kérdező kommentje:
köszi de akkor is én vagyok a hibás és ezt értek meg!
2014. nov. 8. 18:38
5/10 anonim válasza:
"Nem azt mondta hogy veri a brét, agyhalottak!"
Elég fura lenne, ha 15 évesen nem cibálná a gyíkját, nem?!
Én ennyi idős koromban naponta kétszer csaptam ki minimum!
6/10 anonim válasza:
#3 Ne offolgass agyhalottkám!!! ;)
7/10 anonim válasza:
Biztos nem okozol te is kellemetlenséget a családodnak?
A veled egy korcsoportba tartozó öcsémből kiindulva: van hogy kopogunk, de megsem hallja mert éppen annyira kiabál vagy vihog a netes haverjaival...
8/10 anonim válasza:
Mindig megzavarják a FAP-FAP-FAP-partit, ugye?
9/10 anonim válasza:
Azért ordibálnak, mert századszorra szólnak, hogy vidd ki azt a kr.va szemetet és 15 órája ülsz már a kb.sztt gép előtt, a lecke meg még mindig nincs kész. Ezért ordibálnak.
10/10 anonim válasza:
illik kopogni. De ezeket már nem tudom, mennyire tudod beidomítani. Látom, több éves a kérdés; remélem, már megoldódott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!