Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek ha állandóan...

Mit tegyek ha állandóan benyitnak, mikor zuhanyozok?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, anyám és a húgom folyton benyitnak, mikor a fürdőszobában vagyok, sokszor csak így spontán, kopogás nélkül is. Kértem már őket, hogy ne csinálják, húgom mintha a falhoz beszélnék, anyám meg leszólt, hogy ne legyek már ilyen szégyellős... De az vagyok. Másrészt pedig szerintem alap dolog hogy tinikorú lányhoz már nem nyitogatunk be, mikor a fürdőszobai tevékenységeit intézi.

2012. nov. 20. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Zárd be az ajtót. Mást nem tudok javasolni, ha egyszer már szóltál nekik erről és nem érdekli őket. Amúgy elég bunkó dolog szerintem. Zuhanyfüggönyötök sincs, hogy legalább ne látnának annyira?
2012. nov. 20. 20:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Megpróbálom előkeríteni a kulcsot a fürdőszobához... Nincs zuhanyfüggönyünk, mivel sarokkádunk van, amihez egyelőre nem találtunk.
2012. nov. 20. 20:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
áztasd el őket a zuhannyal..többször nem mennek be, tuti
2012. nov. 20. 20:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, bár azt hiszem kapnék a fejemre... :D
2012. nov. 20. 20:49
 5/12 anonim válasza:
kis táblát csinálsz amit csak akkor raksz ki amikor fürdőben vagy és ráakasztod a kilincsre egy vastag madzaggal :P
2012. nov. 20. 20:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Gondolod figyelembe veszik...?
2012. nov. 20. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Az én anyukám és nővérem ugyanezt csinálták, de aztán elkezdtem használni a kulcsot :) Először nem tetszett nekik, hogy nem jöhetnek be akkor fogat mosni, mikor akarnak, de azóta már megszokták :)
2012. nov. 20. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

Amikor ők bent vannak menj be te is.

Időzz el, nézelődj!

Ha szóvá teszik megmondod,hogy látod a középső ujjam? Na azt kapd be!

Amúgy meg elég bunkók ha rád nyitogatnak, simán ordítani kéne velük. Nem jól kezelted le őket soha.

Mutasd meg anyádnak a válaszokat hátha víztoronyhoz kap.

Bár ha magától nem fogja fel ésszel, lehet menthetetlen, egy próbát megér!

2012. nov. 20. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt a divat otthon, legalábbis anyám részéről. Fürdőbe, szobámba, mindenhova szó nélkül, kopogás nélkül megy be. Amikor szóltam neki hogy ezt nem szeretném mert zavar akkor közölte hogy ez az ő lakása és oda megy ahova és amikor akar. Szeretem anyukámat de alapvetően különböző a felfogásunk az élet dolgairól, ezért se jöttünk ki soha egymással.
2012. nov. 20. 22:53
 10/12 anonim ***** válasza:
21:15-ös! Azért te egy kicsit el vagy szállva úgy látom. Nem sok szülő tűrné el ezt a viselkedést a gyerekétől, hogy ordítson meg bemutogasson neki, de ez nem is normális. Ha valami gondunk van akkor azt normális hangnemben kell megbeszélni, megoldani. Szóval én nem ajánlanám a kérdezőnek hogy ezt a módszert alkalmazza...
2012. nov. 20. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!