Mit tegyek ha állandóan benyitnak, mikor zuhanyozok?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, anyám és a húgom folyton benyitnak, mikor a fürdőszobában vagyok, sokszor csak így spontán, kopogás nélkül is. Kértem már őket, hogy ne csinálják, húgom mintha a falhoz beszélnék, anyám meg leszólt, hogy ne legyek már ilyen szégyellős... De az vagyok. Másrészt pedig szerintem alap dolog hogy tinikorú lányhoz már nem nyitogatunk be, mikor a fürdőszobai tevékenységeit intézi.2012. nov. 20. 20:36
1/12 anonim válasza:
Zárd be az ajtót. Mást nem tudok javasolni, ha egyszer már szóltál nekik erről és nem érdekli őket. Amúgy elég bunkó dolog szerintem. Zuhanyfüggönyötök sincs, hogy legalább ne látnának annyira?
2/12 A kérdező kommentje:
Megpróbálom előkeríteni a kulcsot a fürdőszobához... Nincs zuhanyfüggönyünk, mivel sarokkádunk van, amihez egyelőre nem találtunk.
2012. nov. 20. 20:43
3/12 anonim válasza:
áztasd el őket a zuhannyal..többször nem mennek be, tuti
4/12 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, bár azt hiszem kapnék a fejemre... :D
2012. nov. 20. 20:49
5/12 anonim válasza:
kis táblát csinálsz amit csak akkor raksz ki amikor fürdőben vagy és ráakasztod a kilincsre egy vastag madzaggal :P
6/12 A kérdező kommentje:
Gondolod figyelembe veszik...?
2012. nov. 20. 20:57
7/12 anonim válasza:
Az én anyukám és nővérem ugyanezt csinálták, de aztán elkezdtem használni a kulcsot :) Először nem tetszett nekik, hogy nem jöhetnek be akkor fogat mosni, mikor akarnak, de azóta már megszokták :)
8/12 anonim válasza:
Amikor ők bent vannak menj be te is.
Időzz el, nézelődj!
Ha szóvá teszik megmondod,hogy látod a középső ujjam? Na azt kapd be!
Amúgy meg elég bunkók ha rád nyitogatnak, simán ordítani kéne velük. Nem jól kezelted le őket soha.
Mutasd meg anyádnak a válaszokat hátha víztoronyhoz kap.
Bár ha magától nem fogja fel ésszel, lehet menthetetlen, egy próbát megér!
9/12 anonim válasza:
Nálunk is ez volt a divat otthon, legalábbis anyám részéről. Fürdőbe, szobámba, mindenhova szó nélkül, kopogás nélkül megy be. Amikor szóltam neki hogy ezt nem szeretném mert zavar akkor közölte hogy ez az ő lakása és oda megy ahova és amikor akar. Szeretem anyukámat de alapvetően különböző a felfogásunk az élet dolgairól, ezért se jöttünk ki soha egymással.
10/12 anonim válasza:
21:15-ös! Azért te egy kicsit el vagy szállva úgy látom. Nem sok szülő tűrné el ezt a viselkedést a gyerekétől, hogy ordítson meg bemutogasson neki, de ez nem is normális. Ha valami gondunk van akkor azt normális hangnemben kell megbeszélni, megoldani. Szóval én nem ajánlanám a kérdezőnek hogy ezt a módszert alkalmazza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!