Mit tegyek ha állandóan benyitnak, mikor zuhanyozok?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, anyám és a húgom folyton benyitnak, mikor a fürdőszobában vagyok, sokszor csak így spontán, kopogás nélkül is. Kértem már őket, hogy ne csinálják, húgom mintha a falhoz beszélnék, anyám meg leszólt, hogy ne legyek már ilyen szégyellős... De az vagyok. Másrészt pedig szerintem alap dolog hogy tinikorú lányhoz már nem nyitogatunk be, mikor a fürdőszobai tevékenységeit intézi.2012. nov. 20. 20:36
11/12 anonim válasza:
Normális helyeken meg értelmezni szokás amit a kérdező ír:
"Gondolod figyelembe veszik...?"
Még normálisabb helyeken meg a szülő nem szarja le amit a kölyke kér, pláne ha semmibe sem kerül.
Ahogy az egyik válaszoló is írta:"Nem tetszett nekik, hogy nem akkor mosnak fogat amikor akarnak"
Mossanak fogat akkor amikor szabad a pálya. Nem sza-runk egyszerre hatan egy kagylóba, mint a közelkeleti testvéreink!
12/12 anonim válasza:
Szerintem én kicsit értelmesebb vagyok nálad hogy meg ne sértselek...., nem azzal van probléma amit a kérdező kifogásolt mert az teljesen jogos. De lehet egy kérésünk akármilyen jogos, ilyen hangnemben és stílusban csak tahóéknál szokták ezt intézni, máshol megkísérlik akár többedszerre is rendesen megbeszélni, észérvekkel, nem bunkón ordítozva, mutogatva, trágárkodva, káromkodva. Főleg hogy szűk családról van szó, szülőkről. Tudod, alapvető tisztelet, emberekhez méltóan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!