Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek baja van a jelenlegi munkámmal, és állandóan beszólogat, megaláz mások előtt?
A lényeg, hogy pár éve megcsináltam a személy-vagyonőr tanfolyamot, és abban dolgoztam/dolgozok. Bár jelenleg recepciós vagyok egy irodaházban. Korábban elvégeztem a Nyíregyházi Főiskolán egy alap üzleti képzést, bár igaz, hogy abban nem tudok jelenleg elhelyezkedni. Most a beosztásom miatt lehetőségem van tanulni munka mellett. Folytatni szeretném a fősulit. DE barátnőm állandóan azzal aláz, hogy egy senkiházi biztonsági őr lettem, ennyire vittem csak. Holott már párszor elmagyaráztam neki miket tervezek, és hogy most csak erre van lehetőségem. De nem érti meg, állandóan beszólogat, főleg társaságban, vagy barátok előtt. Hogy csak ennyire vitted stb..stb..és ez nagyon zavar.
Egyébként ő cukrásznak tanul.
F26 L20
Pont ezt akartam írni én is mint az első.
Megszólalt gödörből a lyuk. Semmivel nem több a cukrász szakma.
Nem tudom milyen a jelenlegi helyzetetek lakás szempontjából. Együtt éltek-e, ha igen kié a lakás vagy ház.
Ha még egyszer ilyeneket mond akkor vágj vissza, hogy következő párnak válaszon jobbat nemsokára.
Kíváncsi lennék a reakciójára. :)
Ha ő beszólogat akkor te miért nem, tudod adni és kapni.
Ha olyan degenerált a barátnőd, hogy nem fogja fel, hogy egy jobb melóért tanulni kell, mert egyébként esélyed sincs megszerezni a melót, akkor nem érdemes foglalkoznod vele. A cukrász mennyivel jobb? Olyan sok lóvét keres, olyan nagyon jó meló? Nem mondanám.
Állj a sarkadra és ne legyél papucs, mondd meg a barátnődnek, hogy állítson magán, mert ez így nem állapot...egyébként is, majd' 10 évvel idősebb vagy nála, csak jobban tudod, mi kell a jó munkához, elvégre sokkal több tapasztalatodnak kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!