Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segitenél megérteni az exférje...

Segitenél megérteni az exférjem viselkedését, gondolkodását?

Figyelt kérdés
Évek óta külön vagyunk már egy gyermekünk van. Magamról annyit hogy a saját lakásomban élünk a gyerekkel,tehát nem vagyok rászorulva szerencsére a volt férjem segitségére,ezt azért jegyzem meg hogy ne legyen félreértés,nem hivogatom és nem kérem meg semmilyen segitségre.. A viselkedése a következő: szinte naponta telefonál,minden apró-cseprő dologgal. Kikéri a véleményem sőt várja hogy megmondjam mit csináljon. Ha felidegesitik engem hiv és elpanaszolja ha rosszkedvű szintén. Folyamatosan céloz rá hogy jönne hozzánk a gyereket látni,persze a láthatás az rendben van többször is elviszi mint a szokásos felállásnál,én ebből nem csinálok problémát. Közös gyerek nem zárom ki az apját az életéből. Ha felugrik van hogy puszit ad az arcomra vagy volt hogy a számra esetleg megölel többször is. Ilyenkor csak pislogok mert nem bátoritom soha és nem is célzok rá hogy vágynék erre. Volt hogy én vittem el a gyereket a láthatásra hozzá,erre beszól hogy ugye én is ott alszom? persze nem aludtam ott,tartom a három lépés távolságot,de ő mintha ezt nem venné figyelembe. Többször elmondtam már neki hogy ezt hagyjuk abba és ne engem hivogasson mindennel ne velem számoljon ha bármi van de hát mintha a falnak beszélnék. A multkor akciósan tudott parfümöt venni magának és hozott nekem is 2 üveggel. Mikulásra és karácsonyra is kaptam tőle egy kis apróságot ,persze még házasok voltunk nem vett semmit, passz... nem tudom hova tenni. Oké ne legyünk haragba nincs szándékomban,de ez akkor is érdekes. Amióta külön vagyunk volt nekem és neki is kapcsolata. Az enyém egy évig tartott csak sajnos,de akkor is hallottam sokszor vissza hogy nem illik hozzám,ki a fene ez a majom,meg sok ismerőse aki látott minket együtt azt mondta neki hogy milyen pasit fogtam ki milyen ronda stb. Az ő volt nőjét meg többször emlegeti nekem hogy micsoda egy ordas k.... hogy megbánta amiért vele volt...elmondtam neki hogy nem érdekel,semmi közöm hozzá kivel van max a gyerekkel jól bánjon a nő ha lesz párja. Kérdezni szokta van e valakim,amihez persze köze nincs és ezt el is mondtam neki nem egyszer.ilyenkor azt mondja nem is érdekli csak ugy kérdezte. Közös nyaralást tervez illetve ide fog költözni a szomszédba,itt van lakása és már arról beszél hogy majd ő főz mi meg megyünk a gyerekkel át és hasonlók. Ez kész röhej amit csinál. Nem egyszer elküldtem már ezek miatt a búsba de kb 2 napig tart aztán kezdi elölről a b*romságokat. Nagyon kezdem unni.Kapuzárási pánikja van vagy mi?
2015. jan. 16. 20:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
40%

"mert azt hiszik, majd ők megváltoztatják a felnőtt 40 évest."

Nem hiszik az ilyen ökrök, mint én, ellenberger észrevetted, hogy az az ember sármosból egy depresszív ronccsá változott (4- és érdemes utánagondolni, mi az oka?

2015. jan. 16. 21:02
 22/33 anonim ***** válasza:
79%

"mert azt hiszik, majd ők megváltoztatják a felnőtt 40 évest."

Nem hiszik az ilyen ökrök, mint én, ellenberger észrevetted, hogy az az ember sármosból egy depresszív ronccsá változott (40 évesen nem kapuzáró öreg)

- és talán érdemes utánagondolni, mi az oka a megváltozásnak?

2015. jan. 16. 21:03
 23/33 A kérdező kommentje:
19-es van valami abban amit irsz...
2015. jan. 16. 21:04
 24/33 A kérdező kommentje:
Tény hogy stresszes nagyon és olyanokat mond amin csak lesek,de már nem a férjem. Nem akarok ezzel foglalkozni és nem is értem miért erőlteti rám.
2015. jan. 16. 21:07
 25/33 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűleg ezt nem az évek óta különélő exének kell megoldania, hanem a pasinak és egy pszichológusnak. Egyetlen mentális betegséget sem szabad más nyakába rakni, hogy tőle függjön a gyógyulás. Aki mégis megteszi, az saját magából csinál áldozatot, és tök feleslegesen, mert kizárólag a beteg akarata szükséges a gyógyuláshoz, és még kapóra is jön neki, hogy valaki pátyolgatja, szóval miért akarna gyógyulni? Arról nem is beszélve, hogy a fenti helyzet egyértelműen nem a "szerelem" jele, ha valaki sok évvel a szakítás után úgy érzi, vissza akarja hódítani a nőt, akkor nem úgy próbálkozik, hogy büdösen megy át hozzá, és az orra alá f*ngik. Még egy depressziós ember sem!
2015. jan. 16. 21:07
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan az a típus, aki akkor kezd el teperni, amikor már késő. Különben egyszerű zaklató, szerintem se állj szóba vele.
2015. jan. 16. 21:08
 27/33 A kérdező kommentje:

25-ös válaszoló,jól megfogalmaztad és közben jót nevettem a fingós részen. :)

Amugy kész vicc az egész már én szégyellem hogyha együtt látnak vele. Mint a h*lyék,olyanok lehetünk a kívülállóknak. Múltkor az ismerősöm megkérdezte hogy kibékültünk e mert sokat látja erre. Szeretnék egy normális kapcsolatot már.

2015. jan. 16. 21:16
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem egyértelmű, hogy exed vissza akar menni hozzád, de ahogy írod az igénytelenségét, sztem csak arra lennél jó neki, hogy "eltartsd, kiszolgáld", mintha az anyja lennél. Ha még esetleg sármosan, összekapva tenné, akkor még esetleg el is gondolkodnék rajta, de így, ahogy írtad nem, nem és nem. Te már eldöntötted, hogy nem akarsz többet tőle semmit, szóval itt az ideje leépíteni az exedet és csak a gyerek miatt beszélni vele. Telefont nem felvenni, nem mész be hozzá és ő se jöjjön be hozzá. Hogy új életet kezdhess, határozottnak is kell lenned hozzá. Itt tök jól leírtad, hogy mit szeretnél, akkor valósítsd meg és tényleg ne engedj neki, ha ő már nem jelent neked semmit. Majd írj, mit léptél!
2015. jan. 17. 00:15
 29/33 anonim ***** válasza:
95%
Telefon csöng, kiírva: exférj. Telefonon piros gomb megnyom. Ennyi.
2015. jan. 17. 12:51
 30/33 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,sokat segitettetek. Eddig is gyanakodtam valami hatso szandekra,de ti megerositettetek benne hogy nem tevedtem. Ugy gondolom tetszene neki hogyha ujra itt lehetne,de persze csak a kiszolgalas,kenyelem miatt es ugye nem is lenne igy egyedul. De abbol nem eszik. Nekem ö nem kell tovabbra sem. Mivel nem akarja felfogni mit is szeretnek igy marad a nem reagalok a keresesere megoldas. Koszi megegyszer. :) szep estet nektek.
2015. jan. 18. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!