Segitenél megérteni az exférjem viselkedését,
gondolkodását?
Figyelt kérdés
Évek óta külön vagyunk már egy gyermekünk van. Magamról annyit hogy a saját lakásomban élünk a gyerekkel,tehát nem vagyok rászorulva szerencsére a volt férjem segitségére,ezt azért jegyzem meg hogy ne legyen félreértés,nem hivogatom és nem kérem meg semmilyen segitségre.. A viselkedése a következő: szinte naponta telefonál,minden apró-cseprő dologgal. Kikéri a véleményem sőt várja hogy megmondjam mit csináljon. Ha felidegesitik engem hiv és elpanaszolja ha rosszkedvű szintén. Folyamatosan céloz rá hogy jönne hozzánk a gyereket látni,persze a láthatás az rendben van többször is elviszi mint a szokásos felállásnál,én ebből nem csinálok problémát. Közös gyerek nem zárom ki az apját az életéből. Ha felugrik van hogy puszit ad az arcomra vagy volt hogy a számra esetleg megölel többször is. Ilyenkor csak pislogok mert nem bátoritom soha és nem is célzok rá hogy vágynék erre. Volt hogy én vittem el a gyereket a láthatásra hozzá,erre beszól hogy ugye én is ott alszom? persze nem aludtam ott,tartom a három lépés távolságot,de ő mintha ezt nem venné figyelembe. Többször elmondtam már neki hogy ezt hagyjuk abba és ne engem hivogasson mindennel ne velem számoljon ha bármi van de hát mintha a falnak beszélnék. A multkor akciósan tudott parfümöt venni magának és hozott nekem is 2 üveggel. Mikulásra és karácsonyra is kaptam tőle egy kis apróságot ,persze még házasok voltunk nem vett semmit, passz... nem tudom hova tenni. Oké ne legyünk haragba nincs szándékomban,de ez akkor is érdekes. Amióta külön vagyunk volt nekem és neki is kapcsolata. Az enyém egy évig tartott csak sajnos,de akkor is hallottam sokszor vissza hogy nem illik hozzám,ki a fene ez a majom,meg sok ismerőse aki látott minket együtt azt mondta neki hogy milyen pasit fogtam ki milyen ronda stb. Az ő volt nőjét meg többször emlegeti nekem hogy micsoda egy ordas k.... hogy megbánta amiért vele volt...elmondtam neki hogy nem érdekel,semmi közöm hozzá kivel van max a gyerekkel jól bánjon a nő ha lesz párja. Kérdezni szokta van e valakim,amihez persze köze nincs és ezt el is mondtam neki nem egyszer.ilyenkor azt mondja nem is érdekli csak ugy kérdezte. Közös nyaralást tervez illetve ide fog költözni a szomszédba,itt van lakása és már arról beszél hogy majd ő főz mi meg megyünk a gyerekkel át és hasonlók. Ez kész röhej amit csinál. Nem egyszer elküldtem már ezek miatt a búsba de kb 2 napig tart aztán kezdi elölről a b*romságokat. Nagyon kezdem unni.Kapuzárási pánikja van vagy mi?
Elég egyértelmű,hogy szeretne veled ismét összejönni.Hány évesek vagytok,miért tartod undorítónak?Gyermek hány éves?
2015. jan. 16. 20:31
12/33 anonim válasza:
8-as vagyok. Így már értem miért tartod undorítónak, teljesen egyetértek veled! :S
2015. jan. 16. 20:36
13/33 anonim válasza:
nem értem, miért feküdtél le vele? mert valószínű lefeküdtél, mert hogy lett szegény szegény kicsi gyerek? akkor nem volt undormány, mitől lett azzá? Vagy az után lett undorító, hogy kihajítottad, mint hasasmacsakátszarni?
Segíts, hogy segíthessünk. Tudd, hogy akivel 1x 1 test és lélek volt az ember - attól soha sem válik meg többé.
2015. jan. 16. 20:40
14/33 A kérdező kommentje:
Én 30 vagyok,ő 40 éves a gyerekünk most lesz 7 éves. Nem értem miért nem lehet normálisan elválni miért kell a másikon csüngeni. Nem évek óta csinálja csak az elmúlt kb fél évben.
2015. jan. 16. 20:43
15/33 A kérdező kommentje:
13-as nem volt undoritó,sőőőt nagyon kellemes,sármos férfi volt. Igényes,mindig adott magára. Most meg tojik rá hogy mit vesz fel. Igaz hogy a gyerek összeköt minket,ez oké is,de nem igy... miért nem veszi észre hogy eltúlozza? Önzőségből?
2015. jan. 16. 20:47
16/33 anonim válasza:
Kerüld a "családosdit" ne töltsetek időt hármasban a kötelező ünnepeken kívűl (pl. gyerek szülinapi bulija).
Ha jön a gyerekért akkor ne hívd be, itt a gyerek összekészülve, jó szórakozást.
Ha te viszed a gyereket, akkor kísérd az ajtóig és lépj le,h bocs rohannom kell, elkések.
Ha telefonál és nincs nála a gyerek, ne vedd fel, mert akkor biztos csak a saját nyűglödésével jön. Esetleg mond,h napközben nem telefonálhatsz a munkahelyen, nem fogod felvenni, írjon SMS-t ha vmi fontos van.
2015. jan. 16. 20:50
17/33 anonim válasza:
az elhanyagoltság : lehet nagyfokú depresszió jele.
És valószínű, szeret. Valószínű, csak te tudnád megváltoztatni. Mert csak a szeretet tud megjavítani dolgokat. Nem egyszerű, tudom. De a szeretetlenséggel kínozzuk, öljük egymást.
2015. jan. 16. 20:50
18/33 A kérdező kommentje:
Próbálom kerülni amennyire lehet,és nagyon idegesitő mikor telefonálok valakivel és 20x jelez be a telefon hogy hív más is,és persze ki más lenne ha nem az ex. Felnőtt ember,hát szakadjon már le. Lehet hogy depis erre is gondoltam már de most nekem kell ezt megoldani?Magának kereste a bajt. Oldja meg. S a csúnya beszéd se a haragnem használ,és a távolságtartás sem. Ötletek?
2015. jan. 16. 20:58
19/33 anonim válasza:
Az ilyen 66%-oshoz hasonló naiv emberek élik le szenvedésben az életüket, mert azt hiszik, majd ők megváltoztatják a felnőtt 40 évest..
Ha nem veszi figyelembe azt, amit kértél tőle, egyértelműen nem szeret és nem törődik az érzéseiddel, véleményeddel. Kizárólag azzal, amit akar. Valószínűleg lenyugodott, nem fut a szoknyák után, úgyhogy már nincs kedve fenntartani a nagy sármőr szerepet, úgy tervezi, valahogy visszalopja magát a biztos tutiba melléd, és majd te gondoskodsz róla, végülis ott a gyerek, szingli is vagy, miért ne kellenél neki, egyszer imádtad..
2015. jan. 16. 20:58
20/33 A kérdező kommentje:
Nem szeret ő senkit magán kívül ez biztos,de ez nem is zavarna ha nem én lennék akit folyton traktál. Sok barátja van miért nem velük akar menni nyaralni? Miért nem őket hivogatja? Néha már arra gondolok valami hátsó szándéka van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!