Kinek van még olyan tapló bunkó szülei akiknek szégyelli a gondolkodását meg a viselkedését?
Azt a helyzet h rádöbbentem milyen bunkón viselkedneknek a szüleim. Nagyon gáz. Falun lakunk ők a szerint élik le az életüket h mit mond a szomszéd. Egész életüknek ennek akarnak megfelelni h mit mondd a falu. Szörnyen előítéletesek mindennel ami új nekik legyen az ember, vagy más dolog. Sajnos rá kényszerülök h velők lakjak. Az anyám tisztaságmániés, iskolában dolgozik, meg akar felelni mindenkinek, a feszültséget vagy a háztimunkába vagy rajtam próbálja levezetni, beszólogat bunkó múdon, mert nem úgy gondolkodok, viselkedek házasodok mint ő aki ötven éves. Próbáltam neki többször elmagyarázni h ne szóljon bele az életembe, és én nem úgy kívánok élni mint ő mert szerintem az nagyon gáz. Apám is bunkózik, meg beszólogatnak, van h megy az ordibálás. Egymás közt is. Apám sokat alkoholizál, akkor kötekszik, amugy meg b*szott kedve van. Attól félek h a sok stressz káros lesz az egészségemre. Van h ugyanolyan bunkón én is visszaszólogatok megordibálok velük, h vegyék már észre magukat h mekkora taplók! Van h elkerülőm őket nagy ívben.
Hülye merev gondolkodásuk van iszonyat gyepesen gondolkodnak.
Fogalmam nincs hogy hozzam haza az új pasimat...
Kinek ilyenek még a szülei, h szégyelni kell a viselkedésüket, meg nagyon gáz. Ti miket szégyeltek ?
Azért azt tegyük hozzá, hogy sok tininek, fiatalnak (20-30 évesnek) elég érdekes az elképzelése a párkapcsolatokról és a világról.
Kérdező, mondj pár példát, hogy miben begyepesedettek és mit várnak el tőled! Tartok tőle, hogy sokmindenben nekik van igazuk... :(
A stílusod alapján nem csodálkozom, hogy sokszor a viselkedésed nem tetszik nekik.
Pl, hogy minek kapcsán szólogat be az anyukád. Pl. ha az én lányom begyepesedettnek fog tartani, amiért nem pártolom a pár-éjszakás kalandokat, akkor tartson annak. VAgy ha azért fog rinyálni, hogy beszólok, miközben ő észre sem veszi a saját ordenáré stílusát és hangnemét, amivel pont a szülőjét bántja meg, akkor sem fog érdekelni a rinyálása.
Nem mondom, hogy nálad is pont ezek merülnek fel... azért kértem, hogy mondj példát, mert nem mindegy, hogy mit helytelenítenek a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!