Szeretővel fenyegetőzni van értelme?
Sziasztok!
Egyszerűen megőrülök, hogy 4 év együttélés után a szex,csók, összebújás maximum havi 2 alkalom.
Már nem tudok mit kitalálni, ha azt mondom a páromnak ha nem lesz sűrűbb keresek egy szeretőt az nagyon durva?
Vagy ne mondjak semmit csak keressek titokban egy hölgyet?
Várom a sok sárdobáló választ :-) 38/F
Hát kedves válaszoló nekem az a tapasztalatom, hogy a gátlás nélküli nőknél nagyon jó vagyok az ágyban, a gátlásosaknál ami tabu valami azok szerint meg nem.
És hidd el nem 2-3 nővel volt dolgom, hanem sokkal.
Akkor gyerek előtt miért nem volt gond közöttünk?
Úgy vettem ki a párom a gyereknek él, nincs külön ágya(közöttünk alszik), minden rezzenésére rohanni kell oda. Ha mondom, hogy tusoljunk le mint régen együtt amikor alszik a gyerek az a válasz, hogy mi lesz ha felébred. Egyébként meg volt egy sportos szeretőm egy évig aki nem dobott ki, pedig neki fontos volt a minőség, de munkahely váltás miatt lecserélt.Vagy csak új vad kellett neki. Most is jól jönne újra egy szerető, de már nincs másfél éve és erre a nőket nehéz rávenni, a foglalt nők is inkább szabad férfiakkal lépnek félre.
Ezek szerint a nejed 43 éves? Az sok bajnak az okozója, ha a nő idősebb. Az öregjeink úgy tartották, az az ideális, ha a férfi javára van 6-8 év különbség. Így nagyjából együtt öregszenek, és kevésbé lesz fájdalmas a női kapuzárás, vagy libidóvesztés.
Szeretővel fenyegetőzni balgaság lenne, nem használna semmit. Ha nem akarsz válni, egyszerűen keress valakit. Az nem igaz, hogy a házas nők jobban szeretik az egyedülálló pasikat, bár kétségtelen tény, hogy könnyebb összeegyeztetni egy-egy randit, ha legalább az egyik fél szingli. Meg legalább lenne hova menni, mert manapság a motelszobák nem filléres kiadást jelentenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!