Miért szül huszonévesen az akinek alig van vmije?
ne legyetek már ilyenek a kérdezővel!
nem azt írta, hogy a szegényebb sorban élőknek soha ne is legyen gyerekük, hanem arra célozhatott, hogy aki nem él jómódban, az várjon egy kicsit.
én sem értem, sokan, akiknél még nincsenek meg az adott feltételek miért nem tudnak csak egy kicsit, néhány évet várni? jó, ne várja meg a 30-at, ha annyira fél attól, hogy utána problémásabb lesz a teherbeesés, terhesség, de legalább ne 22 évesen szüljön, akkor se, ha már nagyon vágyik gyerekre, hanem mondjuk 26 évesen, amikor már, ha csak egy kicsivel is, de biztosan több spórolt pénzük lesz.
"Már ne is haragudj, de hadd szüljön mindenki akkor amikor úgy érzi, és huszonévesen kell szülni, nem 30-40 évesen"
most agyon csaptad a saját szavad, had szüljön mindenki amikor akar de azért megszabod, hogy mikor KELL
Ebben a kérdésben mindenki maga tudja, hogy mi a jó neki és soha senkinek nincs joga ítélkezni a másik döntése felett.
Én 28 éves vagyok, a babánk 9 hós. Vállaltam volna előbb is, ha sikerült volna!De nekünk bizony várni kellett rá több évet és orvosok segítettek, hogy lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!