Ha megtalálnátok a másik feletek, de nem a férjetek személyében mit tennétek?
Még akkor is, ha hozzátenné, hogy "de ne aggódj, azért a másik másik felem te vagy" :D
(30-as voltam)
# 32
Van legjobb barátom. De ő a legjobb barátom és nem a másik felem. Én úgy választottam párt, hogy ő az, akihez ha baj van először fordulhatok és fordulok is. Aki fontosabb a legjobb barátomnál. Akit a másik felemnek érzek (továbbra sincs egy egésznek kettőnél több fele), aki a társam, aki kiegészít.
A barátok is fontosak, de soha nem lesznek a másik feleim.
Nem az első kérdéseden akarok lovagolni , de mégis ez a mondat az sugallja, hogy bár elmondásod szerint nagyon szereted a férjed , de valahol ebben fiatalemberben látod az igazit, a "másik feledet").Majd később magyarázkodsz , hogy a férjed is a másik feled,stb.
Nem erkölcsi prédikációt akarok itt , megértem azt is , hogy akár több ember irányába is érezhetünk vonzalmat, különböző formában .
Viszont az már kicsit veszélyes, amikor az ember elkezd illúziókat gyártani.Ismersz valakit mint a "tenyered" (fogadjunk a tenyeredet sem ismered teljesen).:)) nagyon jól kijöttök , és erre azt mondod , hogy ő lenne a másik feled.
Ha csodatévő lennék azt tenném, hogy megadnám a lehetőséget , hogy ezzel a fiatalemberrel élj le mondjuk úgy tíz évet, (ezt a tíz évet össze sűríteném egy órába , mivel a tíz év feltűnő lenne a férjednek.).:)) ezután megkérdezném , hogy na most hogy látod a másik feledet?
Tudod, így hogy néha találkozik az ember azzal akivel
olyan szuper jól kijön , az egyáltalán nem ugyan olyan mintha hosszú éveken keresztül egy fedél alatt élsz vele.
Kérdező, mire szeretnél feljogosító választ? A férjeddel nem vagy boldog, panaszkodsz rá egyfolytában. Lásd be, hogy nem vagytok egymáshoz valók és válj el. De akkor sem egy másik férfival /nem cáfoltad meg, hogy más párjával/ udvaroltass magadnak, hogy kitöltsd a házasságodban keletkezett űrt.
Döntsd el, hogy mi kell neked, de ne játssz a többiek érzéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!