Ha megtalálnátok a másik feletek, de nem a férjetek személyében mit tennétek?
Szerintem találkozz vele nyugodtan.
Az én legjobb barátom is egy fiú, 1000 éve barátok vagyunk, előbb megismertem, mint a férjemet.
A férjemnek inkább semleges a viszonya vele, úgy mint a barátnőimmel. Soha nem volt gond, ha találkoztunk. Szingli koromban, még nyaralni is voltam vele kettesben.
Soha nem néztem rá úgy, mint egy férfire, semmit nem tudnék vele elképzelni, ezt a férjem is tudja.
Most komolyan azért a másik feled ez a srác, mert a férjed nem ért a telefonokhoz, vagy nem mindig van kedve sétálni, amikor neked?
Én nem mondom, hogy nem lehet haveri viszony egy férfi és egy nő között, pláne ha gyerekkori barátok, de ez a "másik fél" kifejezés ezzel kapcsolatban nagyon sérti a fülemet, még akkor is, ha a férjed a "másik" másik feled.
Mert ha valakire azt mondjuk, hogy a másik felünk, azt már nem mondjuk másra. Két fél egy egész, tehát nincs egyik másik felünk, másik másik felünk, harmadik, negyedik másik felünk.
Nekem is vannak olyanok, akikkel jól el tudok hülyülni, vagy akik otthon vannak olyan témában, ami engem érdekel, a férjem meg nem igazán ért hozzá, nekünk is van, hogy éppen nem ugyanahhoz van kedvünk és biztos lenne, aki eljönne velem pl. sétálni, ha neki nincs kedve, mégsem mondom másokra, hogy ők a mit tudom én hányadik másik feleim, meg nem is érzem úgy.
A kérdező meséli a barátnőjének:
- Képzeld, "megtaláltam a másik felem".
- Honnan tudod, hogy az volt??
- Beleültem, és pont stimmelt!
:)
# 28
Neked is a barátod a másik feled? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!