Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtalálnátok a másik...

Ha megtalálnátok a másik feletek, de nem a férjetek személyében mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van egy fiatalember,ismerem középiskola eleje óta (2000),férjem 2004ben ismertem meg. S bármi baj van,bármikor fordulhatok hozzá. S ismerem mint a tenyerem...Szeretem a férjem,nem történne semmi köztünk a fiatalemberrel, de jól esik hülyülni,meg ilyenek vele. Találkoznátok vele,ha a férjetek nem csipi de megnegedi? Ő is jóban van vele,de nem annyira jó viszony van köztük mint én vele.
2015. jan. 13. 10:39
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
87%
Én nem szórakoznék a férjem érzéseivel és az időmet sem pocsékolnám. De ez én vagyok, szeretek korrekten élni. Ha szerinted normális, hogy nem a férjed tartod a másik felednek, te tudod.
2015. jan. 13. 10:59
 12/51 A kérdező kommentje:
Férjem is a másik felem. Ebben az emberben a gyerekkori másikfelem van meg.Legjobb barát.Férjem meg a felnött társam,a szerelmem,életem értelme.CSak benne megmaradt a gyerek és nem tudok néha dülőre jutni. (ikrek a szivem.Néha egész nap csinálná amit egy jó férjnek is kell csinálni, főz segit a háztatásban, pakol stb.) Másik nap meg egész nap játszik a gépen és nem tuom arra se rávenni hogy menjünk el sétálni vagy a boltba.
2015. jan. 13. 11:04
 13/51 A kérdező kommentje:
Pl egy eltérő téma: férjem fociról bármikor,bármennyit. Én telefon,technika mániás vagyok.Ezzel a fiatalemberrel bármilyen technikai kérdést meg tudok vitatni,amit a férjemmel nem. Férjem nem ért a telefonokhoz, azt mondta hogy neki amit ajánlanak az jó.S utána se olvas,azt se tudja hogy mekkora a memóriája a telefonjának meg ilyenek..
2015. jan. 13. 11:10
 14/51 Szeretsz még? ***** válasza:
97%
Most tényleg ilyen buta vagy, vagy csak megjátszod magad?
2015. jan. 13. 11:14
 15/51 anonim ***** válasza:
96%

Én akkor nem lennék jó férjed, mert a telókhoz sem értek, mert nem érdekel, meg a focihoz sem, viszont imádok sétálni :-)

Ja és egy jó barátságból könnyen lehet több, tapasztalat, pedig én is szeretem a párom, de már a jó barátnővel régen megégettem magam...

2015. jan. 13. 11:14
 16/51 anonim ***** válasza:
96%
Neked van egy férfi ideálod, amit két pasiban találsz meg. Egyik betölti az egyik felét, másik a másikat. Van ilyen, de te emiatt két végén égeted a gyertyát. Ez nem korrekt. Keress egy olyan pasit, akivel minden szempontból elégedett vagy, aki számodra megtestesíti a jó férfit. Talán nem vagytok a férjeddel egymáshoz valók, nem véletlenül gépezik ahelyett, hogy veled romantikázna.
2015. jan. 13. 11:18
 17/51 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem sötét vagy...
2015. jan. 13. 11:20
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

"Ha megtalálnátok a másik feletek, de nem a férjetek személyében"

"Férjem is a másik felem."

Ennyi "másik feled" van??!

Akkor te egy "sokoldalú" nő vagy...

:)

2015. jan. 13. 11:24
 19/51 Szeretsz még? ***** válasza:
22%
Íme uraim, női nem dísze! A MAI NŐ!
2015. jan. 13. 11:26
 20/51 A kérdező kommentje:
Jó néha én is gépezek,de nem egész este ahelyett hogy velünk (család) foglalkozna. (Vannak gyermekeink.S neki is van lelki társa,akit meg én nem csipek.DE megtiltani nem tudom a találkozójukat mert egy osztályon dolgoznak.)
2015. jan. 13. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!