Jogosan kéri ezt tőlem a férjem?
A férjemnek hétvégén kivételesen dolgoznia kell, mindkét nap reggel 8tól este 8ig bent kell lennie az irodában.
Viszont ezen a hétvégén láthatása van, jönne a gyereke hozzánk. Ő azt kérte tőlem, hadd hozza el, és foglalkozzak vele én, amíg ő nincs itthon.
Én ezt nem igazán szeretném. Nincs bajom a gyerekkel, de még kicsi, óvodás, én meg 8 hónapos terhesen inkább pihennék, ha lehetne.
Elmehetne a gyerek most például a nagyszüleihez, és el lehetne cserélni ezt a hétvégét a következőre, amikor a párom is itthon van.
Vagy jogos a kérése, és elvárható lenne tőlem, hogy egész hétvégén egyedül legyek a gyerekével?
Te minek kötötted össze az életedet egy olyan férfival, akinek gyereke van?! Miért nem kerestél független embert?
Ez a kisgyerek ugyanolyan gyereke a párodnak, amennyire a közös gyereketek lesz. Aki úgy létesít kapcsolatot, ahol a párjának gyereke van, fel kellene mérni, hogy ez mivel jár. A kórházba meg felesleges befutkozni azért, mert jósló fájásaid vannak, ami teljesen természetes, és biztos nem a gyerek okozta. Ha a szülés indul meg, azt észre fogod venni, ne aggódj. Elég nyafka egy nő lehetsz, az értelmi képességeidet meg ne is feszegessük! Majd a saját gyerekedet is lepasszolod, ha viszket a segged?!
A gyerek vergődött és hisztizett??? Egész álló hètvégén???
Jaj, akkor most megint lesz mit hallgatnia a férjednek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!