Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan kéri ezt tőlem a férjem?

Jogosan kéri ezt tőlem a férjem?

Figyelt kérdés

A férjemnek hétvégén kivételesen dolgoznia kell, mindkét nap reggel 8tól este 8ig bent kell lennie az irodában.

Viszont ezen a hétvégén láthatása van, jönne a gyereke hozzánk. Ő azt kérte tőlem, hadd hozza el, és foglalkozzak vele én, amíg ő nincs itthon.

Én ezt nem igazán szeretném. Nincs bajom a gyerekkel, de még kicsi, óvodás, én meg 8 hónapos terhesen inkább pihennék, ha lehetne.

Elmehetne a gyerek most például a nagyszüleihez, és el lehetne cserélni ezt a hétvégét a következőre, amikor a párom is itthon van.

Vagy jogos a kérése, és elvárható lenne tőlem, hogy egész hétvégén egyedül legyek a gyerekével?

2015. jan. 13. 08:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Te minek kötötted össze az életedet egy olyan férfival, akinek gyereke van?! Miért nem kerestél független embert?

Ez a kisgyerek ugyanolyan gyereke a párodnak, amennyire a közös gyereketek lesz. Aki úgy létesít kapcsolatot, ahol a párjának gyereke van, fel kellene mérni, hogy ez mivel jár. A kórházba meg felesleges befutkozni azért, mert jósló fájásaid vannak, ami teljesen természetes, és biztos nem a gyerek okozta. Ha a szülés indul meg, azt észre fogod venni, ne aggódj. Elég nyafka egy nő lehetsz, az értelmi képességeidet meg ne is feszegessük! Majd a saját gyerekedet is lepasszolod, ha viszket a segged?!

2015. jan. 23. 15:02
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

A gyerek vergődött és hisztizett??? Egész álló hètvégén???

Jaj, akkor most megint lesz mit hallgatnia a férjednek..

2015. jan. 23. 15:09
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Egy dolgot közölnék...a saját gyereked is fog hisztizni és vergődni. Jobb ha ezt tudod. Meg azt is, hogy az a másik kislány is ugyan olyan teljes értékű családtag mint a születendő gyereketek, még ha te ezt nem is tudod teljesen elfogadni. Nem opcionális, hanem TELJES értékű családtag, amikor esetleg...hogy is mondjam...kicsit terhesebb lesz az ottléte neked akkor is.
2015. jan. 23. 15:09
 24/25 A kérdező kommentje:
Ti nem vagytok normálisak.
2015. jan. 23. 15:57
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy látom, hogy aki nem normális, az te vagy! Igaza van az egyik válaszolónak, a férjed gyereke nálatok teljes értékű családtag kell, hogy legyen. Akkor mit tennél, ha hozzátok költözne? Hiszen miért is ne? Ugyanúgy nevelhetné az apja is, ahogy az anyja. Ha te ebből problémát csinálsz, hogy te vigyázzál rá, mert a férjed dolgozik, az baj szerintem. Hiába írod, hogy jól kijössz vele, meg szereted, amikor a másik kommentedben meg azt írod, vergődött, hisztizett mikor veled volt. Hát tényleg jól kijöttök. Most te tényleg nem érzed, hogy a te hozzáállásoddal van baj? Ha a férjed szereti a gyerekét, akkor szerinted neki milyen érzés ez? Majd megtudod, ha a te gyerekedhez viszonyul így valaki. Elhiheted, hogy akik szültünk már gyereket, tudjuk milyen egy terhesség, hogy vannak nehézségei. De akkor sem betegség tényleg. Én 3-at szültem, kettőt császárral, volt terhesen tüdőembóliám, voltak problémák, de azért a másik gyerekeim nem voltak elhanyagolva, vagy lepasszolva csak addig, amíg kórházba voltam. Sőt, amikor a harmadikat vártuk, a születése előtti napon a Balatonon kirándultam a 2 gyerekemmel, meg az apjukkal. Pedig nekem is dagadt a lában, hatalmas hasam volt...stb, de azt néztem, hogy a gyerekeknek mi a jó. Ha esetleg szülsz még egyet, akkor mit fogsz művelni terhesen? Nem főzöl majd a családra, nem látod el őket, lepasszolod a gyerekedet, mert te terhes vagy?!
2015. jan. 23. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!