Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan kéri ezt tőlem a férjem?

Jogosan kéri ezt tőlem a férjem?

Figyelt kérdés

A férjemnek hétvégén kivételesen dolgoznia kell, mindkét nap reggel 8tól este 8ig bent kell lennie az irodában.

Viszont ezen a hétvégén láthatása van, jönne a gyereke hozzánk. Ő azt kérte tőlem, hadd hozza el, és foglalkozzak vele én, amíg ő nincs itthon.

Én ezt nem igazán szeretném. Nincs bajom a gyerekkel, de még kicsi, óvodás, én meg 8 hónapos terhesen inkább pihennék, ha lehetne.

Elmehetne a gyerek most például a nagyszüleihez, és el lehetne cserélni ezt a hétvégét a következőre, amikor a párom is itthon van.

Vagy jogos a kérése, és elvárható lenne tőlem, hogy egész hétvégén egyedül legyek a gyerekével?

2015. jan. 13. 08:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem egy házasságban (de ha úgy tetszik két ember között, akik szeretik egymást) időnként megteszünk olyat is, amihez nincs túl sok kedvünk, de a másik örülne neki. Ennyi a hozzáfűzni valóm.
2015. jan. 13. 12:05
 12/25 anonim ***** válasza:
12%
Hogyne koltoztesd oda az egesz csladot es tartsd el!
2015. jan. 13. 12:10
 13/25 anonim ***** válasza:

De van vmi extra indok?

Pl. anyuka erre a hétvégére betervezett vmi halaszthatatlant és azért lenne fontos h apuka elvigye a gyereket?

Vagy esetleg ígértetek a gyereknek valami programot erre a hétvégére amit nagyon vár és azért szeretné, hogy elhozzátok mindenképp?

2015. jan. 13. 12:20
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
A láthatás nem arról szól,hogy a gyerek az apuka otthonában van,hanem arról,hogy a gyerek az apukával van.Apuka dolgozik akkor ne jöjjön a gyerek,cseréljétek el a hétvégét.
2015. jan. 13. 12:20
 15/25 anonim ***** válasza:
12%
Nem az a kérdés, hogy jogos-e a kérése. Ő ezt kérte, mert vsz. nem akarta valamiért másképp megoldani. Nem értem, ha nem látja túl sokat azon a hétvégén a gyerekét, mert dolgozik, mért kéne nálad lennie a gyereknek. Mondd meg neki őszintén, hogy 8 hónaposan nehezedre esik a gyerekéről gondoskodnod és jó lenne ha nem kérné ezt. Ha ennyit sem tudtok megbeszélni, ott más probléma is lehet. Talán rájön, hogy jobb lenne elcserélni ezt a hétvégét és megoldaná másképp.
2015. jan. 13. 15:43
 16/25 anonim ***** válasza:
Lehet azért kérte, mert tudja, hogy nem bírod a gyerekét, és így lenne lehetőséged némi minőségi időt is eltölteni vele, hogy változzon a véleményed!
2015. jan. 13. 15:48
 17/25 A kérdező kommentje:

De miért jön mindenki azzal, hogy nem bírom, sőt egyenesen utálom a gyerekét? Nem erről van szó, jól kijövök a gyerekkel, egyszerűen így nyolc hónapos terhesen örülök hogy élek, nem még egy óvodással nyűglődni.

Alapból vékony vagyok, de akkora a hasam, hogy alig érem át a két kezemmel elöl, szörnyen fáj a derekam, és kb kétszeresére dagad a bokám. Tudom hogy a terhesség nem betegség, de nem viselem túl jól, nem hiányzik most semmilyen plusz feladat, ha nem muszáj.

Egyébként nem hiszem, hogy az anyuka nem tudná megoldani másképpen a hétvégét, legrosszabb esetben is elmehetne a nagyszülőkhöz a gyerek. Még el is jönnének érte kocsival, és vasárnap haza is vinnék. Szóval nem értem, miért nekem kéne most ezt a két napot bevállalni.

2015. jan. 13. 16:53
 18/25 anonim ***** válasza:
Én se vállalnám be.
2015. jan. 13. 19:06
 19/25 anonim ***** válasza:

De most akkor miért ide jöttél siránkozni?

Megerősítést vársz? Vagy add meg a férjed számát felhívom és lebeszélem vele én.

2015. jan. 23. 13:55
 20/25 A kérdező kommentje:

"De most akkor miért ide jöttél siránkozni?"

Már túl vagyunk a hétvégén, de mindegy.

Nemsiránkozni jöttem ide, hanem válaszokat vártam volna arra a kérdésemre, hogy jogos-e vagy nem jogos a férjem kérése. Ehelyett kaptam egy csomó rosszindulatú kommentet, mert hogy "én utálom a férjem gyerekét", holott nem írtam ilyet és nincs erről szó. És akkor még te is jössz a hülye dumáddal, hogy én siránkozni jöttem ide.

Egyébként szuper hétvégwe volt, persze átjött a gyerek, a férjem dolgozott, a gyerek vergődött és hisztizett. Nekem pedig begörcsölt a hasam, azt hittem a szülés indult meg, alaposan megijedtem, hát nagy buli volt az ovis gyerekkel betaxizni a kórházba és ott a nővérekre bízni, amíg engem vizsgált a doki.

2015. jan. 23. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!