Normális, hogy a párom el akar hagyni a családom miatt?
Már korábban említette, hogy ő mindig hagyta azokat a lányokat, akiknek problémás, vagy valami okból nem szokványos a családja. Pl. ha elváltak a szülők, és új párra találtak, és lett mégegy gyerekük....
Én normális családban nőttem fel, édesanyám, és édesapám még mindig házasok, nincsenek féltestvéreim, de apukám meglehetősen nehéz természetű, nem egyszerű ember, anyukám pedig évek óta pszichiátriai beteg. Nem elmebeteg, rendben van, ellátja a háztartást, dolgozik, teljesen normális, de kicsit labilis. Ma rátört egy pánikroham.
Erről meséltem a páromnak, és azt írta, hogy ez milyen beteges már, és hogy lehet, hogy én is ilyen leszek, mert örököltem...
Megkérdeztem tőle, hogy azon gondolkodik-e, hogy emiatt inkább elhagy?
Azt mondta nem, de kissé fura azóta.
Én azt gondolom, ez nem normális. Vagy mégis?
Felejts!
Komolyan. Ez a pasi nem normális. Remélem megtalálja álmai jó vérvonalú tenyésznőstényét, diszpláziaszűrve, oltva stb.
Menekülj, amíg lehet!
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Az az igazság, hogy ezekkel én is 100%-ban tisztában vagyok, de valahogy eddig elnyomtam magamban.
Eleinte még annyira más volt minden. Intő jel lehetett volna, hogy betegesen féltékeny, akármilyen hímnemű emberrel beszélgetek, egyből behisztizik, és azt mondja, ne csodálkozzak, ha k*rvának tart mindenki, ha beszélgetek, nevetgélek, vagy épp kimegyek dohányozni férfi munkatársaimmal. Mert szerinte úgy néznek rám a férfiak. Már kerülöm a férfiak társaságát, nehogy baj legyen, ő persze annyira nem veti meg a nőkkel való kis csipkelődéseket. De ha felhozom neki, valahogy mindig úgy csűri csavarja a dolgokat, hogy én legyek a hibás.
Nem vagyok egy kihívó nő. Nem is vagyok különösebben vonzó és szép sem. De nyitott vagyok, közvetlen, és általában kedves. Szeretem a jó hangulatot, és szeretek sokat poénkodni, nevetni, szerintem sokkal könnyebb így elviselni mindent. De már lassan ezt is kiöli belőlem. Azt mondja komolytalan vagyok, és "nőietlen", meglátszik, hogy mindig fiús osztályokba jártam (informatikai terület). Mondja, hogy legyek kicsit gyenge nő, nem kell mindig befeszülni, és erősnek mutatni magam, de ha nem bírok valamit, akkor úgy tud szólni, hogy a sárga földig lealáz néhány rövid tőmondattal.
De ha ezeket szóvá tettem neki, mindig felidegesítette magát, hogy akkor szedjem a cuccom, ha ennyire nagyon szörnyű nekem vele, őt nem érdekli, ő csak segíteni akar rajtam, hogy nőies legyek, hogy kicsit összeszedjem magam....
Néha már tényleg elhiszem, hogy én egy értéktelen kis senki vagyok, akiben semmi nőiesség, semmi báj, semmi finomság nincs. És hogy nekem rá van szükségem, hogy megváltoztasson, hogy olyan legyek, amilyen mindig is szerettem volna.
Azt hiszem érzi a gyengeségem, az elveszettségem, és ezt ki is használja, és uralkodik.
Megint eltunt a valaszom, erik a feljelentes az oldal ellen!!
szoval!
orulj neki, ez is betegagyu .....! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!