Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a párom el...

Normális, hogy a párom el akar hagyni a családom miatt?

Figyelt kérdés

Már korábban említette, hogy ő mindig hagyta azokat a lányokat, akiknek problémás, vagy valami okból nem szokványos a családja. Pl. ha elváltak a szülők, és új párra találtak, és lett mégegy gyerekük....

Én normális családban nőttem fel, édesanyám, és édesapám még mindig házasok, nincsenek féltestvéreim, de apukám meglehetősen nehéz természetű, nem egyszerű ember, anyukám pedig évek óta pszichiátriai beteg. Nem elmebeteg, rendben van, ellátja a háztartást, dolgozik, teljesen normális, de kicsit labilis. Ma rátört egy pánikroham.

Erről meséltem a páromnak, és azt írta, hogy ez milyen beteges már, és hogy lehet, hogy én is ilyen leszek, mert örököltem...

Megkérdeztem tőle, hogy azon gondolkodik-e, hogy emiatt inkább elhagy?

Azt mondta nem, de kissé fura azóta.

Én azt gondolom, ez nem normális. Vagy mégis?

2015. jan. 11. 12:56
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Előttem egy 8 évig tartó kapcsolata volt, tehát nem fél a kötődéstől, az elköteleződéstől... lehet, hogy szimplán csak az én képemmel van baja, csak gyáva elmondani?!
2015. jan. 11. 13:28
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg annyi normális férfi van a világon, mi a francért ezeket a tökéletlen f* szkalapokat választjátok, lányok?
2015. jan. 11. 14:21
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Jezusom, hat akkor ez a pasi engem nagy messzirol elkerulne, ezek alapjan :D. Mondjuk ez inkabb jo, mint rossz.

Kerdezo, ez egy erzelmileg sekelyes ember, hagyd ott. Az ilyenre nem eri meg pazarolni az idot.

2015. jan. 11. 14:24
 14/29 A kérdező kommentje:
Más képet festett magáról eleinte. Mostmeg már többször van elegem, mint ahányszor boldognak érzem magam.
2015. jan. 11. 14:38
 15/29 anonim ***** válasza:
Hol van normalis ferfi? A ribiknel. a joknak meg marad a selejt...
2015. jan. 11. 14:47
 16/29 anonim ***** válasza:
79%

Én is kétszer meggondolom, kezdek-e olyan emberrel, akinek bántalmazó vagy alkoholista szülei voltak, mert a példa sajnos gyakran öröklődik. Ettől függetlenül előfordul, hogy pont ellentétes személyiségű lesz a gyerek, mint ahogyan a párom is.. de kicsit több idő kell a bizalom kiépüléséhez. Ha ilyen példákat hozol fel, az még érthető valahol. A felsorolt ürügyek viszont szerintem szánalmasak, ha valaki érzelmi alapú kapcsolatba keres társat magának. A párod semmi esetre sem normális felfogású, és biztos, hogy sok dologban meg fog ez még nyilvánulni a jövőben. Ha lesz egy gyereketek, aki mondjuk asztmás, rövidlátó vagy akármi, akkor azért te leszel a hibás, és mindkettőtöktől irtózni fog?

Mellesleg a pánikrohamot akár ő is kaphat, nem kell hozzá semmiféle testi vagy lelki betegség.

2015. jan. 11. 16:57
 17/29 A kérdező kommentje:

Néhány hónapja volt egy enyhe neki. Éjszaka, fel is ébresztett engem, reszketett, rázta a hideg, de közben meg izzadt, halálfélelme volt, hányingere...

De ezt szerintem ő elfelejtette már.

2015. jan. 11. 17:28
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én pánikbetegként mondom, hogy a pasid nem normális még hozzám képest se :D Keress egy normális férfit, aki a családoddal együtt is szeret, ez a fóbiás meg keresse tovább álmai tökéletes rózsaszín hercegnőjét :D
2015. jan. 11. 17:40
 19/29 A kérdező kommentje:

Elfáradtam. Mindig mindenben próbáltam neki megfelelni. Soha nem jó neki semmi velem kapcsolatban. Nem tetszik neki a stílusom, nem tetszik neki az öltözködésem, nem tetszik neki semmi.

Idegesíti, ha hangosabban beszélek, idegesíti, ha hangosabban nevetek, idegesíti, ha más férfiakkal beszélgetek, idegesíti, hogy nem vagyok tökéletes.....

2015. jan. 11. 17:53
 20/29 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés is az enyém... és a páromról szól...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2015. jan. 11. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!