Ha a párod szüleinél laktok, mennyivel szálltok be a rezsibe?
Figyelt kérdés
Mi 50ezret adunk a rezsibe, és ezen felül veszünk magunknak kaját meg tisztítószereket, amiket nem csak mi használunk. Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy ez mennyire számít soknak. Én annak tartom, mert így nem lehet spórolni, pedig normális esetben az lenne a cél, hogy "kirepüljünk a fészekből".2010. febr. 6. 10:10
11/12 anonim válasza:
Havi 50ből még a lakáshitel is kijön...miért nem álltok saját lábra???
12/12 anonim válasza:
Mi párommal 1/3-ad rész reszit fizettünk. 4-en éltünk otthon. A szüleim és mi. Azért egyharmadot fizettünk, mert 1/3-ad anyára, 1/3-ad faterra és 1/3-ad kettőnkre. A szüleim elváltak csak mégis egyházban maradtak. Én ezt így igazságosnak tartom, és a szüleim részéről pedig nagyon rendes dolog, hogy kettőnket egynek vettek. Ezzel is segítettek nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!