Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő megtartja a gyereket...

Ha egy nő megtartja a gyereket úgy hogy az apa nem akarja, milyen kapcsolata lesz a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Ha a férfi nem akarja a gyereket abortuszt akart. De a nő máris egy csodának tartja a gyereket mindent felaldoz azért hogy szépen nevelje majd a gyereket. A férfinek új barátnője van azt mondja hogy őt a gyerek nem érdekli azt mondja hogy ő fiatal éveit nem fogja erre áldozni. De változhat ez úgy hogy később nevelni akarja? Ha megszületik biztos keresni fogja nem?
2015. jan. 8. 15:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Nekem van ismerősöm, akit otthagyott terhesen a pasija, mert nem akarta a gyereket és most 13 éves a gyerek és újra összejöttek és összeköltöztek. Mondjuk én nagyon meglepődtem, de ilyen is van, bár én nőként nem tudtam volna ezt megbocsájtani.
2015. jan. 8. 16:09
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
na azért várd ki a végét, hogy a bűzlő pelenka mekkora csoda lesz majd.
2015. jan. 8. 16:14
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
A no igazi buta noszemely lehet,gyereket csinalni esz nelkul....
2015. jan. 8. 16:36
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Nézd, senkit sem lehet arra kényszeríteni, hogy apa legyen.

Ha te vállalod egyedül a gyereket, a te felelősséged.

Gyerektartást majd fizetnie kell, persze, de törödnie vele nem kötelessége.

2015. jan. 8. 16:42
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Az exférjem teherbe ejtette egy barátnőjét, mikor kidetült a terhesség, akkor szakítottak. A gyerek már 7 éves, a volt férjem soha nem látta, egyáltalán nem kíváncsi rá, csak a kötelező gyerektartást fizeti.
2015. jan. 8. 17:08
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem akarta a gyereket, nem akarta a nőt. Egészen pontosan mit is vár a nő attól, aki soha jelét nem adta annak, hogy közös gyereket akar vele? A gyerektartást ráhúzhatja, de kapcsolatot tartani igen valószínűtlen, hogy fog.. Persze, tündérmesék, meg újra összeköltözés..ez egészen pontosan ezerből egy esetben fordul elő. Majd 10 év múlva alapít családot valaki mással, olyan gyerekeket vállal olyan nőtől, amiben ő dönt, és legfeljebb utálkozva beszél majd az exről meg a gyerekéről, ahova még utalgatni kell a gyerektartást, amit a vállalt gyerekeire is költhetne. Hát gratulálok, ez is szép családmodell.
2015. jan. 8. 17:12
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
16 Amúgy szerintem ez nem tündérmese, amit írtam fent, inkább gáz, egyszerűen nem találtak jobb párt és visszakullogtak a régihez, még jobb, hogy gyerek is van, így már megvan a szép kerek család. Attól függetlenül nem tudom elképzelni, hogy jó lenne a kapcsolatuk, még ha kívülről nem is látszik semmi, egyenlőre.
2015. jan. 8. 17:34
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Jah az ilyen család az azért nem igazi család csak ilyen tessék lássék kirakat dog. Aztán majd jön egy feszes mellű 18 éves és a csávó megint lelép.

2015. jan. 8. 17:37
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, az sokkal valószínűbb, hogy nem fogja keresni... férfiként én se keresném őket, őszintén, mit akarjak egy olyan nőtől, aki aki éppen egyértelműen deklarálta a tetteivel, hogy egy embrió fontosabb neki, mint az én sorsom meg a kettőnk kapcsolata? Bocs, de annál biztosan simán találok magamnak jobbat is, tudod egy NŐT, TÁRSAT és nem egy anyatigrist...

Amit el tudok képzelni, az kb annyi, hogy ha a gyerek megkeres, akkor, amikor már nincs "összenőve" az anyjával, tehát a gyerekkel való kapcsolat nem jelent az anyjával való kapcsolatot is (mondjuk kamaszkor) akkor esetleg kialakul valamilyen kapcsolat a gyerekkel... ez akkor már kettőnkön múlna - már a gyerekkel. Addig az anyja megkapja a számlájára amit végképp muszáj, és ennyi. Tudod, nem az engem semmibe vevő és megalázó személlyel vágyom családra, vagy bármiféle közös ügyre, kapocsra.

2015. jan. 8. 18:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Én nem is tudom , egyszerűen ezeket a nőket nem értem...és még reménykedik, hogy majd minta apa lesz a férfiból.

Hát bocs, de ez a csoda, nem fog eljönni! Legalábbis csekély esély van rá.

Azt elárulnád, hogy hoztátok össze? :) Legalább védekeztettek?

2015. jan. 8. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!