Ha egy nő megtartja a gyereket úgy hogy az apa nem akarja, milyen kapcsolata lesz a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Ha a férfi nem akarja a gyereket abortuszt akart. De a nő máris egy csodának tartja a gyereket mindent felaldoz azért hogy szépen nevelje majd a gyereket. A férfinek új barátnője van azt mondja hogy őt a gyerek nem érdekli azt mondja hogy ő fiatal éveit nem fogja erre áldozni. De változhat ez úgy hogy később nevelni akarja? Ha megszületik biztos keresni fogja nem?2015. jan. 8. 15:14
1/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy keresni fogja. Sőt, én inkább olyan esetekről tudok, ahol szinte idegenek maradtak egymásnak az apa és a gyerek. De ezt előre senki nem tudhatja. Lehet, hogy később mégis érdekli majd a gyerek, de nem vennék rá mérget.
2/21 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek, hogy később érdekelni fogja a gyerek, ha most így áll hozzá... Néhány hete teherbe ejtett valakit és már mással van, abban nem fognak fellobbanni az apai ösztönök egy gügyögő babától. Sajnálom a nőt, aki ilyen férfitól esett teherbe, kitartást kívánok neki!
30/N
3/21 anonim válasza:
" Ha megszületik biztos keresni fogja nem?"
Nem.
Ez egyaltalan nem biztos.
4/21 anonim válasza:
Én viszont inkább olyanokat ismerek, akiket később nagyon is érdekelt a gyerek, főleg idősebb korában, nem csecsemőként. A gyerekkel már jól el tudnak lenni az apák, és ők is idősebbek már ilyenkor, tudják értékelni a gyereket, de előre nem lehet megmondani, így számítani sem érdemes rá.
5/21 anonim válasza:
Elofordulhat hogy megszolal benne az apai oszton, elofordulhat hogy nem.
De a nonek sikert, kitartast kivanok, es oszinten tisztelem amiert nem hagyta egy onzo "ferfi"nek nem nevezheto meztelencsiga miatt megolni a gyereket.
6/21 anonim válasza:
Nem biztos egyáltalán, hogy keresni fogja.
Nevelni biztosan nem fogja.
Max. tartja vele a kapcsolatot.
7/21 anonim válasza:
En a mi peldankat tudom leirni.25 evesen estem teherbe a lanyunkkal.tehát nem mondhatom hogy fiatal voltam.nevelt fia és saját lánya van,19 éves már.most 5 éves lesz a lányunk.ő,marmint após amig nem tudott menni a lányunk,kb másfél éves koráig addig nem foglalkozott vele,de azota rendszeresen fociznak,játszótérre mennek stb .addig nem tudott vele foglalkozni,nem találták meg a hangot.azota viszont sokat játszanak együtt.pedig van lánya is...ezért nem értettük.de a te esetedben hogy a pasi mással lelépett kizárt h érdekelni fogja a baba.sajnalom
8/21 anonim válasza:
Nem kell hinni a tündérmesékben. Ez a férfi nem akar apa lenni, nem akar gyereket és megmondta, hogy nem érdekli. Nem fog megváltozni, csak azért, mert megszületett. NEM - AKAR - GYEREKET, sajna ez a valóság. Azt sem hiszem, hogy keresni fogja, ha megszületett. Nem érdekli, ezt egyszerűbben nem lehet kifejezni. Minél előbb elfogadod ezt, annál jobb, mert csalódni fogsz!
9/21 intrepid válasza:
Volt olyan munkatársam, akinek 5 nötöl volt gyereke. Azt mondta, a fizetése 50%-ánál többet nem vihetnek el már a nök, azt meg már úgy is viszik, szülögessenek nyugodtan rá még akármennyit, nem érdekli. Ez is egy álláspont.
10/21 anonim válasza:
Nem valósznű. Ha nem érdekli akkor nem érdekli. Ez teljesen független a kortól. Aki olyan kaliber annak mindegy hogy 20 éves vagy 40. Ha meg nem alakul ki az első pár hónapban semmi kötődés akkor valószínűleg soha nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!