Soha nem csaltam meg senkit és engem se, soha nem voltam féltékeny tipus, akkor miért van az hogy bizom a menyasszonyomba? Bennem lehet a hiba vagy valami tényleg nem ok nála?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam féltékeny tipus,soha nem csaltam meg senkit és engem se csaltak meg.Szóval még az sem lehet hogy régi rossz berögződés és az miatt.Egyszerűen olyan érzésem van néha,mintha kételyek között tartana,egyfolytában küzdeni kellene érte és mindig bizonyítanom kellene.Miért lehet ez szerintetek?Talán a viselkedésével provokálja ezeket az érzéseket bennem,ami csak tudat alatt van bennem?Már tényleg nem tudok mire gondolni,nincsen kisebbség érzésem,jól megértem magam a nőkkel,nem vagyok egy rusnya bunkó,egészséges önbizalmam van én úgy gondolom.Szóval nem igazán értem hogy mi generálja ezeket az érzéseket?Szerintetek mi lehet a háttérben?2015. jan. 8. 07:49
11/11 anonim válasza:
Nem a születésedkor kezdődik az élet.:)
Ez lehet egy családtagod (transzgemerációs) érzése is, illetve előző életbeli "emlék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!