Csak szerintem mos sokat a feleségem?
A mosógép mindennap! megy, legalább kétszer van elindítva.
A vízszámlánk családi házban 4 főre 15 ezer forint, nem elírás!
A villanyszámla közel 10 ezer forint, nagy fogyasztású gépünk nincs.
Az hozzá tartozik, hogy ha levetek például egy pulóvert, az azonnal megy a gépbe, mert az már koszos, akkor is ha csak a boltba ugrottam le benne!
Hát ez azért soknak tűnik. Régen lakótársaim mostak ennyit, de sose volt tele a mosógép ráadásul, mert mindent szétszedtek. Csak citromsárga, csak világoszöld, csak sötétkék, csak fehér piros csíkkal... nekem meg az eszem megállt, azért nagy tragédia nem lett volna, ha nem szedik szét hatvan árnyalatra és akkor elég lett volna heti háromszor mosni egy teljes adagot.
Ha a feleséged is így csinálja, azon lehet finomítani.
De ha a gyerekek kicsik, akkor összejöhet sok mosás, ez is tény, olyankor meg a pulcsit lehet azért dobja bele, mert még kell pont egy olyan szín hogy tele legyen.
De ha félmosások mennek, meg törölközőt, ágyneműt, mindent mos napi szinten, az már kicsit kényszeres lehet. Esetleg moss te egy ideig és kiderül tényleg ettől annyi-e a rezsi. Ami amúgy nem tűnik extrémnek, nálunk is ennyi körül szokott lenni, ha együtt a teljes család, és itt nincs kisgyerek se - persze nem mindegy mennyi a vízdíj, nálunk elég sokba kerül köbmétere.
Nem sok szerintem. Főleg, hogy télen nagyobbak a ruhaneműk is, három vastagabb pulcsitól már meg is telt. A vízszámla pedig egyáltalán nem sok, annak a fele egyébként csatornadíj.....
A villanyszámla sem sok egyáltalán. Amúgy milyen tévétek van? Mert a plazmatévé egyébként kifejezetten sokat fogyaszt. Esetleg villanytűzhely? Áramos vízmelegítő? Villanyradiátor? Ezek iszonyat sokat. fogyasztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!