Csak szerintem mos sokat a feleségem?
A mosógép mindennap! megy, legalább kétszer van elindítva.
A vízszámlánk családi házban 4 főre 15 ezer forint, nem elírás!
A villanyszámla közel 10 ezer forint, nagy fogyasztású gépünk nincs.
Az hozzá tartozik, hogy ha levetek például egy pulóvert, az azonnal megy a gépbe, mert az már koszos, akkor is ha csak a boltba ugrottam le benne!
A mosások száma soknak tűnik, de ha két kisgyerek van, akkor sok a szennyes. Bár napi két töltet, az így is soknak tűnik.
Ezzel szemben a villany számlátok nem is sok.
Nem tudom mekkora lakásban éltek...hűtő nyilván van, az fogyaszt sokat, a mosógép kevésbé.
Én csak hétvégén mosok 3 töltetet meg ugye a hűtő, és a világítás, így 7000 a villany. Szóval a 10 000 szerintem nem sok.
A víz kicsit sok, de ha 4-en fürödtök minden nap, nyilván sokat is kell mosogatni, meg a mosások is... akkor ahhoz képest az sem olyan vészes.
Nyilván azt a pulóvert nem kell kimosni, de ezt Nektek kell megbeszélni.
Nálunk is minden nap megy a mosógép...van hogy kétszer. 3 főre és nem vagyok tisztaságmániás, felveszem többször a pulcsit, a nadrágot, a férjem is.
Mondok valamit: a kötöttet nem moshatja együtt a többivel, más program kell, azaz újra el kell indítani a gépet. Csak egy példa.
Hú, köszi Kérdező, hogy feltetted a kérdést, majdnem elfelejtettem, hogy ma mosni akartam:D
2 gyerek mellett nem lenne sok a napi szintű mosás, bár nem is feltétlenül indokolt, kérdés, hogy hány évesek, mert ha pl. textilpelenkát használtok, akkor az azért megdobja a mennyiséget. Az viszont tényleg sok, ha valaki rögtön, fegy fél óráig használatba vett pulcsit azonnal ki akar mosni.
Az én férjem sem szereti, ha sokszor jár a mosógép, régen én is hajlamos voltam többet mosni, de meg lehet ezt szépen beszélni. Szólt ő is, hogy zavarja, így én most csak akkor indítom be a mosógépet, ha tele tudom pakolni, illetve a fehér ruhákat 2 hétig gyűjtjük, mert abból kevesebb van. De ha megtelik a szennyestartó, akkor kénytelen vagyok mosni. Kössetek egy ésszerű kompromisszumot, vagy legalább a te cuccaidat ne tegye be mosni fölöslegesen, ha ő a sajátjait nem szereti többször felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!