Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 éves férfiként késő új...

35 éves férfiként késő új párt keresni családalapításhoz?

Figyelt kérdés

Te mit tennél a következő helyzetben?

35 éves ffi vagy, van párod, aki szeretne veled családot alapítani. Igazából megvagytok, de érzed, h nem erről, nem róla álmodtál. Közepes az egész, többek között a szexuális élet is. Nem biztos, h vele akarsz örökre elköteleződni.

Ha viszont új partnert keresnél, feltételezve azt az ideális esetet, hogy azonnal találsz más valakit, akkor is minimum 1 év, de inkább több míg a családalapításig eljutna a dolog. Akkor lennél ugye 36, tehát amikor a gyereked 20 lesz, te már 56. Elég nagy korkülönbség, és akkor még nem számoltuk azt, h nem azonnal talál az ember párt.

Te kiegyeznél a meglévővel az idő miatt?

Vagy berendezkednél a szeretőtartásra? :)

Vagy?

2015. jan. 7. 08:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A koroddal semmi baj, de szintén nőként mondom, ilyen görcsösen nem akarnék gyereket. Ha nincs kivel, hát nincs. Vagy lesz vagy nem. Aki keres, az általában nem talál.
2015. jan. 7. 09:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Bár nem írtad, hogy hány éve vagytok együtt, úgy vélem, hogy az első két mondatoddal leírtad a lényeget: “…érzed, hogy nem erről, nem róla álmodtál. Közepes az egész, többek között a szexuális élet is.” Már most az elején felmerül szeretőtartás gondolata is nálad mint egy jövőbeli problémás időszakra vonatkozó “megoldás”, akkor gondok vannak. Így nem szabad elköteleződni. Ha már most így érzel, mi lesz később? Mi lesz akkor, ha lesz egy vagy több gyereketek? Egymás mellett élő idegenek lesztek egy kihűlt kapcsolatban? Szobatársak? Hogy aztán szükségszerűen válás vagy valóban szeretőtartás legyen belőle? Nem szabad. Az életkor – főleg férfiak esetében – nem hinném, hogy gondot okoz. Egy férfinak nincs olyan biológiai órája, mint egy nőnek, aki gyerekszülés vagy klimax közeledte miatt sürgetne dolgokat. Nem az éveket kell számolni, hogy hány eves leszel ekkor vagy akkor, hány eves lesz a gyereked, ez butaság. Kérdés még az is, hogy a párod tudja-e/érzi-e, hogy neked kétségeid vannak. Rá is gondolni kellene. Ne áltatsd sem őt se magad. Egymástól vesztek el felesleges éveket. Az is lehet, hogy mindkettőtöknek jobb lenne más párral, sokkal nagyobb boldogságot élnétek át.

A kérdéseidre az én válaszaim:

Nem egyeznék ki a meglévővel az idő miatt.

Nem rendezkednék be szeretőtartásra.

Vagy? Kilépnék a kapcsolatból és olyat keresnék – nyilván idő kérése – akivel nem közepesen, hanem 100%-ban élném meg a boldogságot, szerelmet.

2015. jan. 7. 09:51
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Aztán a szerető szül neked gyereket?

Most megcsalás, szex kell neked, sunyi gyerekekkel, vagy boldog család?

A kettő nagyon üti egymást.

Hagyd el a párod, most!

2015. jan. 7. 10:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja és ha már megvan a szerető, akkor gondolom megtaláltad a megfelelő partnert a családra, akkor minek a mostani párod közbe? Hát nem el akartad hagyni?
2015. jan. 7. 10:04
 15/18 Bence_ ***** válasza:

Kicsit szar kapcsolat is szar.

Ha ez valamikor jó volt akkor rendbe hozható. Ha Sosem volt jó akkor keress egy megfelelő partnert.

2015. jan. 7. 10:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de a párodat mikor akarod felvilágosítani, hogy nem vele akarsz családot alapítani? Mert nekem totál ez jön le, hogy nem vele. Ez így vele is kicseszés. Tulajdonképpen vesztegeted mindkettőtök idejét, hogy megtaláljátok a számotokra ideális partnert. Legalább arra figyelj, hogy nehogy véletlen teherbe ejtsd, ha már nem vele akarsz családot.
2015. jan. 7. 11:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Az én férjem is 35 volt mikor összejöttünk, én egy 4 éves, sehova nem fejlődő kapcsolatból léptem ki érte. 2 hónap alatt összeköltöztünk, eljegyzett, utána esküvő, azóta van egy egy éves fiunk. Szóval nem vesztettük az időt, de nem a korunk miatt, hanem mert tudtuk, hogy mit akarunk a másiktól és nem akartunk évekig járogatni.

Szóval szerintem teremts tiszta helyzetet, ha nem hidd el utána bánni fogod. És ki tudja lehet hogy találsz egy olyan nőt akivel mindenben passzoltok.

2015. jan. 7. 11:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Hagyd ott. Sosem késő. Én 36 éves nőként találtam meg azt, akivel érdemes családot alapítani. Most már nem sokan vállalnak húszévesen gyereket.
2015. jan. 10. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!