Helyezzem a párom boldogságát az enyém elé?
Ismerős helyzet, csak én néha azon is elgondolkodom, hogy vajon egyáltalán saját magamnak tetszeni fogok-e újra vékonyabban... Mi ugyan még egy éve sem vagyunk együtt, de eleinte mikor szóba került a súlyom, mindig mondta a barátom, hogy ő így szeret, aztán egy idő után óvatosan hozzátette azt is, hogy azért ő is látja, hogy vékonyabb voltam eleinte, majd eljutottunk oda is, hogy mutattam neki régebbi képeket (még a megismerkedésünk előttről). Most már ki meri mondani, hogy talán még úgy jobban is tetszenék neki.
Ha Te elégedett vagy magaddal, az a kapcsolatotoknak is jót tesz. Szerintem Te sem (erősen idézőjelben) csontkollekció akarsz lenni, hanem formásodni szeretnél. Később feltehetőleg kevésbé lesznek kedvezőek a feltételeid ehhez, szóval ennek most van itt az ideje. Nem hiszem, hogy sok olyan férfi van, akit elszomorít egy feszesebb fenék vagy egy karcsúbb, íveltebb derék látványa... :)
hát Ti totál dilisek vagytok! Feleségemmel lassan 10 éve vagyunk együtt, szült 2 gyermeket, és egy kevés maradt rajta. 50 pár kilóról-60 pár kiló. Engem nem zavar, ugyanúgy szeretem, sőt az utóbbi időben valamiért (nem tudom az okát) még inkább, pedig előtte sem panaszkodhatott. Őt zavarja és azt mondta, ha már nem szoptat le szeretne fogyni. Mondtam neki, hogy ok, még segítek is , tornázok vele vagy amit szeretne. Így is úgy is imádom és nem a plusz-mínusz pár kiló miatt. Gondolom a Ti párjaitok is így vannak vele, csak valamiért ezt nem veszitek észre (mondjuk én mondtam is Feleségemnek) Egy szó, mint száz: úgy csináljátok, hogy nektek jó legyen, a párotok minimum ugyan úgy fog szeretni.
28/F
A karcsú nőket elhagyják? Persze,a ducik meg tele vannak pasikkal:P:P
Dehogyis, nem attól a 10 kilól függ, hogy szeretnek vagy elhagynak. Mióta a férjemmel vagyok voltam 50-60-70, sőt 80 is. Szerett midnenhogy, bár most, a középút tetszett neki a legjobban, 60-65 körül, de tudom, hogy ugyanúgy imádnak, ha híznék, fogynék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!