Külföldről hazatérő családként melyik városba költöznétek és miért oda?
Szeged!
oktatás nagyon jó, infrastruktúra úgyszintén. időseknek és fiataloknak is csomó szórakozási lehetőség van. újszegeden élni marha kellemes lehet, csendes, szép, rendezett.
és ami a legfontosabb: az emberek nyitottsága. egyik másik városban sem tapasztaltam még azt, amit ott. én nagyon bánom, hogy elköltöztem onnan bp-re.
Balaton part: nyáron minden, minden bokorban szolgáltatás, télen csak a nagyobb helyeken nyitva 1-1 bolt. Szórakozási lehetőség csak a városokban, iskolák elég gyengék.Gyógyszertár váltott ügyeletben 3-4 faluban. Beljebb a falvakban orvos heti kétszer.Gyógyszertár nincs, iskolabusszal járnak a gyerekek iskolába. Délutáni különóra csak autóval megszervezhető. Középiskola : bejárás, vagy kollégium. Tehát itt is csak a városokba érdemes költözni, de ha pont olyan középiskolában fog továbbtanulni a gyerek, ami nincs a városban, akkor bumlizhat.
Nagyobb városok, megyeszékhelyek agglomerációjában az ellátások jobbak, kevesebb kényelmetlenséget okoz a gyerekeknek a továbbtanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!