Hova költöznétek a helyemben Budapest vagy Ausztria?
Elsősorban munka, másodsorban szórakozás (Heti 2-3X járok diszkóba) ismerkedés miatt szeretnék költözni. Sopronban laknék és úgy járnék ki. Mindkét helyen van ismerős aki segít az indulásban.
Németül középfokon beszélek.
Kint többet keresnék, de elunnám az életem Sopronban. Míg Pesten kevesebbet, de legalább ott van Hajógyári, Morrisons, stb.
Mit tennétek?
Próbáld ez szerint:
Szerintem ne a buli legyen neked az első, abból nem lesz kenyér az asztalon... Sopron jó hely, Ausztria szintén. Én BP-en lakok, ne hidd azt, hogy minden olyan szuper. Múltkor is lopás miatt kerestek valakit a környéken, meg volt a Móricz-on ez a lövöldözés... ott megy el párom minden nap.
Szóval ennek a városnak is megvannak a hátrányai. A bulizás pedig drága... nagyon sok hely baromi sokba kerül! Meg bulizni is pénzből lehet csak... Most komolyan csak a bulihelyek húznak Budapestre?! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!