Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem mindig megbánt...

Feleségem mindig megbánt valamivel, nem vagyok cukorból és nem vagyok egy papucs, de úgy érzem néha nem tisztel és sokszor ok nélkül bánt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elég sokszor megbánt,nem vagyok egy érzékeny,papucs,de mostanában elég sokszor megbánt.Nem mondom neki,mert nem fogok lelkizni,de néha nagyon megtud bántani.Sokszor minden ok nélkül,minden hülyeségért.Pedig az én hátamon fát lehet hasítani.Azt sem mondhatja hogy nem fogalkozom vele,vagy hanyagolom,szexuális életünk is rendben van,arra sem mondhatja hogy azon a téren hanyagolom,de lelkileg sem.Ha lelkileg egy kicsit próbálok közeledni,akkor nem veszi az adást,így nem is merek már közeledni.Sőt olyan is volt hogy lecseszett érte,hogy minek beszélek annyit.Szóval lelki dolgokról már nem is merek beszélni.

Már azt is régen mondta hogy szeret,vagy bármi jóleső dolgot.Néha nekünk fériaknak is szükségünk van arra hogy kapjunk valami dicséretet vagy valamit.Nem az a típus vagyok aki elbízza magát.Én mindig megdicsérem hogy csinos,nem kötelességből,hanme tényleg úgy gondolom.

Még az sem mondható hogy szexuálisan nem elégítem ki,szóval nem értem miért bánt meg ennyiszer?

2015. jan. 5. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9 akkor fogadd meg, mit írtam 5-ben. (tapasztalatból írtam:)
2015. jan. 5. 17:50
 12/20 A kérdező kommentje:

ma 17:48

Én nem nulláztalak le,nem szoktam itt pontozgatni.Mellesleg válogasd meg a szavaidat:))

2015. jan. 5. 17:55
 13/20 anonim ***** válasza:
(jójó yoyo a 7-esnek szólt, nem neked)
2015. jan. 5. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

Én női részről tudok írni. Nekünk is volt hasonló korszak. Én ridegebben kezeltem, mert egy időben nagy macsónak gondoltam, illetve segített ezt a képet kialakítani magáról és én el is vetettem a sulykot. Továbbá jött egy időszak, amikor az élet egyéb területein szerzet keserűségemet rajta csattintottam le. Szomorú vagy sem. Tehát kialakult egy olyan viselkedés amit én teljesen rendesnek éreztem, mert ő ezt úgy is elviseli. Hiba volt.

De egyszer ő is megunta, és akkor nem eresztett. Én minden hülye beszólást, kitérést megpróbáltam, éreztem sérelme jogos és nem volt korrekt a viselkedésem. De addig nem engedett el az asztaltól, amíg meg nem tudtuk beszélni az ő gondját és az enyémet.

Tehát nem véletlen írtam amit. De abban az órában neked igen keménynek kell lenned mint apa a hülye lányával!

2015. jan. 5. 18:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ötletem: átküldöm a pasimat a feleségedhez pár napra, azt kapná vissza, amit ad, mert ő is ilyen.
2015. jan. 5. 20:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom alapján azt mondom, ezen nem nagyon tudsz javítani. És ezt úgy, hogy én vagyok a tapló oldalon. Részemről nem akarok ilyen lenni, sokszor el is határozom, hogy most akkor befogom meg rendes leszek, aztán amint valami stressz van, máson csattan, főleg a páromon. Nem egyszerűsíti az életet, szóval felkészültem, hogy egyedül pusztulok meg és a kutyáim meg macskáim rágnak majd szét. :D

Szerintem máshol keresd a stresszforrást és ha lehet, próbáld meg kiiktatni. Vagy szimplán és nyugodt szívvel engedd el a füled mellett az ilyeneket, ha nálatok is az van, mint nálunk, akkor úgyse neked szól igazából. Nálam még az is szokott segíteni, ha úgy rendesen visszakapom, akkor magamba nézek, meg néha magamtól is észbe kapok, de eddig még nem sikerült áttörést elérni, nem mindenki jó ember sajnos. Ha sehogy nem megy, akkor meg nem kell erőltetni, te megpróbáltad menteni a menthetőt...

2015. jan. 5. 20:59
 17/20 anonim válasza:
Vagy tul sokat vagyok es nincs eleg szabad ter. Vagy nemvagy elég ferfi. Kemeny legyé' b a z d m e g
2015. jan. 6. 08:16
 18/20 Bence_ ***** válasza:
Volt olyan amikor minden rendben ment?
2015. jan. 6. 10:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kettőn áll a vásár, valószínűleg nem úgy viselkedsz ahogy a kapcsolatotok elején, amikor rózsaszín felhőben lebegtetek.

Szerintem társul egy kis hisztivel részedről. Mikor udvaroltál neki utoljára, vagy mikor vittél csak úgy virágot? A nő hiúságát legyezgetni kell szívét hódítani, dicsérni azt amit szeretsz benne, és rögtön átalakul a sárkányból szelíd báránnyá aki vad lesz az ágyban mint a macska. Persze a rögtön nem egy nap, hanem mondjuk egy hónap

Ezért megvizsgálnám a helyedben magadat, lehet hogy túl sokat lelkizel, lehet hogy nem figyelsz rá, lehet hogy bicskanyitogató a stílusod, és lehet hogy ő bántással védekezik, és nem vagy kívánatos amikor sértődsz mindenféle hülyeségen, esetleg a férfiúi büszkeséged túl magas....

"Még az sem mondható hogy szexuálisan nem elégítem ki,szóval nem értem miért bánt meg ennyiszer" Tuti jó vagy az ágyban? Tuti azt nyújtod amit ő szeretne?

A leírásodból egyébként mimózának tűnsz.

Szóval nézz magadba, és kezd egy új stratégiát, a hódításhoz.

Kedves többiek!

Egy kapcsolatban lehetnek mély hullámvölgyek, melynek nem az a megoldása, hogy hagyjuk el a társat!

2015. jan. 6. 10:35
 20/20 anonim ***** válasza:

ez egy bántalmazó kapcsolat amiből ki kel lépni, mégis mért vagy még vele?

csak a lakásért akor még nem is csodálom hogy ilyen mert ő kilépne az egészből csak a másik miatt nem tud

ez nökel ugyan így történik csak épp ott a gyerek meg a sokal alacsonyabb női fizu az ok

egy fiatal pasinak nem lehetnek ilyen problémái

2015. júl. 25. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!