Egy nő folyton like-olja a férjem képeit a facebookon. Mit tegyek, hogy velem maradjon?
"Engem is így szedett fel. Èn bejelöltem, ő meg rámírt."
Érted sem kellett akkor megszakadni:-))
Na most a nő a férjed ismerőse, vagy valami idegen? Mert az én se nézném jó szemmel, ha idegen csajok likeolgatnák a párom képeit, mert úgyis megkérdezném, hogy ki az illető. Másrészt viszont nekünk úgy van beállítva a facebook, hogy csak az ismerőseink láthassák a bejegyzéseinket, meg a képeinket, idegenek ne, így ők nem is tudják megnézni, sem like-olni, sem hozzászólni.
Ha zavar nyugodtan kérdezd rá, hogy honnan ismeri XY-t, mert nagyon lelkesen nyomja a kedveléseket.
Mivel a facebook-on éltek ezért Írd ki, hogy stipi stop az enyém. Oviban nekünk bevált.
Ha ez nem segít akkor szerelj rá nyomkővetőt és akkor tudod majd merre jár. Tudsz rá vigyázni.
Aztán akár foglakozhatnál magaddal is, rendbe rakhatnád magad, hogy legyen önbizalmad és akkor nem leszel féltékeny mert el fogod tudni képzelném, hogy elég jó vagy valakinek.
Ismertem olyan pasit, aki bárhol bármilyen körülmények között fel tudott szedni nőt egy numerára. Pl vonaton, buszon, mozibüfében stb stb. Facebook nem is létezett még akkor.
Az üzletszerűen kéjelgő dolgos hölgyek pedig ugye állandó opció bármelyik férfi számára.
Semmi többet nem tudok elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!