Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő folyton like-olja a...

Egy nő folyton like-olja a férjem képeit a facebookon. Mit tegyek, hogy velem maradjon?

Figyelt kérdés
Erről nem merek neki szólni mert akkor egyből hisztizem. De mi lesz, ha ráír és összejönnek? A csajnak is van párja. Félek!
2015. jan. 3. 11:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Ne legyél féltékeny, mire jó ez? Valamiért a Te férjed, Veled él. Az, hogy tetszik valakinek esetleg, az nem azt jelenti, hogy össze fognak jönni. Én is tetszem másoknak, lájkolják a képeim (azt az èvi kettőt, amit kirakok), mosolyognak munkában, ez mégsem jelenti azt, hogy el fogom hagyni akárkiért a barátom, vagy megcsalom. Neki sok lány barátja van, szoktak beszélni is alkalomadtán. Akkor most kezdjek el félni, hogy elhagy???! Ugyan.
2015. jan. 3. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Mondom en:) Ide elhagyott szeretok irnak meg unatkozo anyukak akiknek az ura mast kezelget;) Szanalmas nyomorultak.
2015. jan. 3. 11:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Engem is így szedett fel. Èn bejelöltem, ő meg rámírt."

Érted sem kellett akkor megszakadni:-))

2015. jan. 3. 11:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Gondolom azért félsz, mert ismered a párodat és tudod hogy ő facebookon (is) csajozó fajta. Viszont ha te ismered és tudod hogy ilyen módon könnyen kapható, akkor miért vagy ez megbízhatatlan emberrel? Hidd el, akit vinni lehet, azt viszik is - bármit csinálsz.
2015. jan. 3. 11:44
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Lájkold te is. Próbáld megelőzni:)) aki a gyorsabb, az nyer, azé a pasi:)))
2015. jan. 3. 12:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Na most a nő a férjed ismerőse, vagy valami idegen? Mert az én se nézném jó szemmel, ha idegen csajok likeolgatnák a párom képeit, mert úgyis megkérdezném, hogy ki az illető. Másrészt viszont nekünk úgy van beállítva a facebook, hogy csak az ismerőseink láthassák a bejegyzéseinket, meg a képeinket, idegenek ne, így ők nem is tudják megnézni, sem like-olni, sem hozzászólni.

Ha zavar nyugodtan kérdezd rá, hogy honnan ismeri XY-t, mert nagyon lelkesen nyomja a kedveléseket.

2015. jan. 3. 14:20
 17/18 Bence_ ***** válasza:

Mivel a facebook-on éltek ezért Írd ki, hogy stipi stop az enyém. Oviban nekünk bevált.

Ha ez nem segít akkor szerelj rá nyomkővetőt és akkor tudod majd merre jár. Tudsz rá vigyázni.

Aztán akár foglakozhatnál magaddal is, rendbe rakhatnád magad, hogy legyen önbizalmad és akkor nem leszel féltékeny mert el fogod tudni képzelném, hogy elég jó vagy valakinek.

2015. jan. 3. 14:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Ismertem olyan pasit, aki bárhol bármilyen körülmények között fel tudott szedni nőt egy numerára. Pl vonaton, buszon, mozibüfében stb stb. Facebook nem is létezett még akkor.

Az üzletszerűen kéjelgő dolgos hölgyek pedig ugye állandó opció bármelyik férfi számára.

Semmi többet nem tudok elmondani.

2015. jan. 3. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!