Párkapcsolatba mennyire fér bele a hazugság?
Figyelt kérdés
Ha hülyének néznek, aztán gondolkodom, mi legyen, szóvá teszem, előbb tagad, majd azt mondja, ennek mi jelentősége van. Végül feltételhez köti hogy ne hazudjon többet.2015. jan. 2. 21:05
21/22 anonim válasza:
Semennyire..
Nah, jő ez így nem igaz... Kivételek vannak: pl ha meglepetest szervezel neki, vagy valaki meglepetést szervez..stb
Vagy pl igaz nem párkapcsolatban, de a nagymamámnak tegnap azt mondtam, hogy minden rendben lesz, holott tudom, hogy nem lesz, mert a lanya nagyon beteg.. De neki muszáj, hogy erős legyen alánya kedvéért, nem mindhatom azt, hogy kb 15% esélye van a túlélésre.. A % -it tudja,nennekk ellenére olyan példakat hozok fel, ahol valaki veleesett ebbe a kicsibe..nekem ez hazugság, mert sajnos nem hiszek benne..
Mégsem tartom gonoszságnak, és rossznak.. Tehát van a kegyes hazugság..
Amit a te párod tesz az elfogadhatatlan
22/22 Költőnő? válasza:
Aki szeret nem "zsarol "
A játszmáknak semmi értelme, kapcsolatölők természetüknél fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!