Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatba mennyire fér...

Párkapcsolatba mennyire fér bele a hazugság?

Figyelt kérdés
Ha hülyének néznek, aztán gondolkodom, mi legyen, szóvá teszem, előbb tagad, majd azt mondja, ennek mi jelentősége van. Végül feltételhez köti hogy ne hazudjon többet.
2015. jan. 2. 21:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Semennyire..

Nah, jő ez így nem igaz... Kivételek vannak: pl ha meglepetest szervezel neki, vagy valaki meglepetést szervez..stb

Vagy pl igaz nem párkapcsolatban, de a nagymamámnak tegnap azt mondtam, hogy minden rendben lesz, holott tudom, hogy nem lesz, mert a lanya nagyon beteg.. De neki muszáj, hogy erős legyen alánya kedvéért, nem mindhatom azt, hogy kb 15% esélye van a túlélésre.. A % -it tudja,nennekk ellenére olyan példakat hozok fel, ahol valaki veleesett ebbe a kicsibe..nekem ez hazugság, mert sajnos nem hiszek benne..

Mégsem tartom gonoszságnak, és rossznak.. Tehát van a kegyes hazugság..

Amit a te párod tesz az elfogadhatatlan

2015. jan. 3. 08:57
 22/22 Költőnő? ***** válasza:

Aki szeret nem "zsarol "

A játszmáknak semmi értelme, kapcsolatölők természetüknél fogva.

2015. jan. 3. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!