Párkapcsolatba mennyire fér bele a hazugság?
Ez így is annyira szubjektív, hogy akármi is lehet.
Ha félreérted, akkor nem mondd?! Ha nyilvánvalóan evidens akkor ne vitatkozz?
... de min?
De érzem. Azért tettem fel a kérdést.
Csak megerősítést várok hogy ez tényleg nem korrekt. Vagy győzzetek meg az ellenkezőjéről, ha tévedek.
Nagyon szélsőséges példákat tudnék arra is írni, hogy nyilvánvalóan hülyének néznek, meg arra is, hogy nyilvánvalóan félreértessz valamit!
Lehet eső, lehet sár...
Nehéz kérdés. Nálunk csak az ajándék végett hazudunk egymásnak, de abban gátlástalanul. Tekintve, hogy együtt élünk elég nehéz lenne enélkül a meglepetést összehozni. Viszont semmi másban nem hazudunk vagy füllentünk egymásnak.
Függ attól, hogy miről van szó.
Csak nem te vagy az exférjem új nője? :-DDDD
Ő mestere annak, hogy pofátlanul hazudjon, de olyat is ami teljesen logikátlan és csak a hülye nem veszi észre, ráadásul teljesen fölösleges is. Aztán amikor jelzem, hogy ezt nem veszem be, akkor vagy visszatámad, vagy terel vagy azt hozza ki belőle hogy az én hibám az, hogy neki hazudni kellett.
Nem, tuti nem vagyok az exed új nője.
De párom is úgy akarja beállítani, hogy én érezzem magam kényelmetlenül mert ő hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!