Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatba mennyire fér...

Párkapcsolatba mennyire fér bele a hazugság?

Figyelt kérdés
Ha hülyének néznek, aztán gondolkodom, mi legyen, szóvá teszem, előbb tagad, majd azt mondja, ennek mi jelentősége van. Végül feltételhez köti hogy ne hazudjon többet.
2015. jan. 2. 21:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem csak te nem érted. 8-as szerintem saját magát sem érti!
2015. jan. 2. 21:34
 12/22 anonim ***** válasza:

Ez így is annyira szubjektív, hogy akármi is lehet.

Ha félreérted, akkor nem mondd?! Ha nyilvánvalóan evidens akkor ne vitatkozz?

... de min?

2015. jan. 2. 21:35
 13/22 A kérdező kommentje:

De érzem. Azért tettem fel a kérdést.

Csak megerősítést várok hogy ez tényleg nem korrekt. Vagy győzzetek meg az ellenkezőjéről, ha tévedek.

2015. jan. 2. 21:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Nagyon szélsőséges példákat tudnék arra is írni, hogy nyilvánvalóan hülyének néznek, meg arra is, hogy nyilvánvalóan félreértessz valamit!

Lehet eső, lehet sár...

2015. jan. 2. 21:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Így mondták szószerint? Miben erősítsünk meg? Azt, hogy jól érzed-e, abban tudunk megerősíteni, hogy érzed! Hogy jól-e, vagy nem, ez a kérdés... De mit?
2015. jan. 2. 21:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés. Nálunk csak az ajándék végett hazudunk egymásnak, de abban gátlástalanul. Tekintve, hogy együtt élünk elég nehéz lenne enélkül a meglepetést összehozni. Viszont semmi másban nem hazudunk vagy füllentünk egymásnak.

Függ attól, hogy miről van szó.

2015. jan. 2. 21:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Csak nem te vagy az exférjem új nője? :-DDDD

Ő mestere annak, hogy pofátlanul hazudjon, de olyat is ami teljesen logikátlan és csak a hülye nem veszi észre, ráadásul teljesen fölösleges is. Aztán amikor jelzem, hogy ezt nem veszem be, akkor vagy visszatámad, vagy terel vagy azt hozza ki belőle hogy az én hibám az, hogy neki hazudni kellett.

2015. jan. 2. 22:08
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem, tuti nem vagyok az exed új nője.

De párom is úgy akarja beállítani, hogy én érezzem magam kényelmetlenül mert ő hazudik.

2015. jan. 2. 22:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem fér bele. Hogy neked belefér-e, az meg a te dolgod.
2015. jan. 3. 00:08
 20/22 anonim ***** válasza:
A szülinapos hazugság belefér. A te barátnőd baja viszont az, hogy éretlen, konfliktuskerülő, könnyebb neki hazudni, mint elmondani, mit akar, és megvédeni a véleményét. Ha túlzottan féltékeny vagy, vagy érzelmileg zsarolod (Itt hagysz egész este egyedül a barátnőidért..?), akkor a maga gyáva módján még érthető. Ha csak azért hazudik, hogy úgy érezze, nem kell elszámolnia a dolgaival, éretlen a párkapcsolatra.
2015. jan. 3. 04:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!