Párkapcsolatba mennyire fér bele a hazugság?
Hú, zavaros lett. Tehát azt szerettem volna írni, hogy attól is függ, hogy miben nem mond igazat.
1.voltam
Ha azt mondod a párodnak, hogy a barátaiddal vagy, de valójában neki veszel születésnapi ajándékot, az belefér.
Amúgy nem.
Sajnos nem a szép pulcsi kategória és nem is a szülinapi ajándék.
Ennél komolyabb, szó szerint hülyére vett, amit azonnal megéreztem, mégis 2 napig őrlödtem, hogy szóvá tegyem vagy hagyjam a csudába. Végül úgy döntöttem, nem leszek balek, akiről azt hiszi, simán beveszek bármit.
végül a vitánk azzal zárult, nagyjából az volt a lényege, ha minden úgy lesz ahogy ő mindja akkor nincs több hazudozás. Szóval, ha ráhagyok mindent, és nekem nincs véleményem.
Ha dícséred a barátnődet, azt hazudhatsz, amit nem szégyelsz! Sőt! Amit te szégyelsz már, akkor is meg fogják bocsátani, de inkább elhiszik, mert el akarják hinni. A legszebb, legokosabb nőre is mondhatsz kígyót-békát, le is qrvázhatod, ha riválist látnak benne...
Ha mosolyogni mertél valakire, azt nem tagadhatod le, de mindenképpen halálos bűn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!