Lehetek a keresztanyukája?
Figyelt kérdés
Nem vagyok hívő, sőt még vallásos sem, meg sem vagyok keresztelve, viszont szívesen elvállalnám a feladatot a feleségem bátyjának (hívő katolikusok) a kislányánál.2015. jan. 1. 20:03
1/11 anonim válasza:
Akkor meg kell keresztelkednek,mert anélkül sajnos nem engedik.
2/11 anonim válasza:
"Lehetek a keresztanyukája?" "feleségem bátyjának (hívő katolikusok) a kislányánál."
Hogy is van ez???
3/11 anonim válasza:
Értem. Nő vagy és van feleséged. Végül is a mai világban.........................
4/11 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Hupsz... Köszi amúgy
2015. jan. 1. 20:08
5/11 anonim válasza:
Így, hogy nőként feleséged van, a gyerek szülei meg katolikusok, szerintem nem. :D
6/11 anonim válasza:
Miért is lettem lepontozva?Az,hogy keresztszülő legyen valaki,ez alap feltétel.
7/11 anonim válasza:
Férfiként NEM lehetsz keresztanya.
8/11 anonim válasza:
nem kell megkeresztelkedned, ahhoz h keresztszulo legyél. egyetlen egy dolgot kérdeznek majd a szuloktol az pedig az, hogy be van e fizetve az egyházi ado... 2 helyen kérdeztem meg a keresztelés menetét, senkit nem érdekelt, hogy meg van e keresztelve a léeendo keresztszulo. végul Hmvásárhelyen kereszteltuk a fiamat, egyik keresztszulo sem volt megkeresztelve.
9/11 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben jártam. Nem vagyok megkeresztelve, nem volt egyházi esküvőm, nem hiszek istenben. Egerszalókon mégis keresztszülő lettem. A katolikus pap nem csinált belőle problémát.
10/11 anonim válasza:
Hahaha, biztos sok volt a pezsgő szilveszterkor:)))nem baj, megértelek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!