Mit gondoltok egy nőnek valóban helyes ha nem dolgozik évekig szülés után?
Az USA-nak nem kellenek OKOS állampolgárok!
Azt is importálják, mint a kínai bérmunkát!
Csak ADÓFIZETŐK kellenek.
Az USA teljes mértékben fogyasztói társadalom, a saját állampolgáraival szemben is..
Nézzétek csak meg az öregjeiket vagy a veteránjaikat például.
"igénytelen, ápolatlan, lelakott és képzeld elvették őket feleségül"
Igen, ezek minden férfi álma:-))))))
25: Mert minden férfi igényes, ápolt, jól néz ki, . . . :D
Tudod, zsák a foltját.
Hát ez azért nem egészen így van, 26-os
Nekem is van barátnőm, aki mostmár 6 éve van otthon, 3 gyereket szült.
Diplomás, jól kereső nő, aki szerette a munkáját. De a gyerekeivel lenni jobban szeret, meg is engedheti magának, a férje jól keres.
Én nem szeretnék otthon lenni évekig 3 gyerekkel, nem is szülnék hármat, de nem vagyunk egyformák.
Amit nem értek, amikor az otthonülésnek az az ára, hogy apu látástól-vakulásig dolgozik, alig van otthon, a gyerekei alig látják.
hmm
itt kérdés szerintem az is h hány gyermek van ...
ha 1-2 gyermek akkor támogatnám a munkába állást természetesen részmunkaidőben - egy 6 órás állás (v. kötetlen v. otthoni) pont megfelelő lenne arra h pénz is hozzon haza a nő és mellette maradjon azért ideje a gyerekere is
3+ gyermek esetében is 4(6) órás állás ugyan ezt a feladatott látná el mint fentebb
az h nem dolgozik semennyit sem azt nem tartom jó ötletnek .... pláne akkor ha csak egy gyermeki van !
jelen pillanatban a 3+ gyermeket nevelő nő(férfi) otthon maradhat a legkisebb gyermek 8 éves koráig GYET-en ami nettó 25650.- forint
ez az összeg édes kevés !
ha már lehetőséget ad akkor egy picivel lehetne több
másik kérdés h a kérdező tisztában van e azzal h mint jelent 3 gyerek mellől pl visszatérni a munkavilágába ?
ha csak 6 évet is tölt otthon a nő az is hatalmas kiesés - 3 pici mellet képtelenség még tanulni is !
szinte a 0-ról kell kezdenie és mivel ott vannak a gyermekek az eléggé visszaveti a dolgot ! (és még finoman mondtam)
hiába van támogatás a gyesről gyedről visszatérőknek mégse veszik fel szívesen őket (a sok táppénz miatt)
másik kérdés még h hiába él kapcsolatban a nő az apával mégis alapvetőnek gondolják h a nő megy majd betegállományba ....
érdekes még h egy apától nem kérdik meg h mennyi gyereke van, nem alapvető azt gondolni h ö is betegállományba megy majd a gyerekkel !
szal itt sokkal több dolog van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!