Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy nőnek...

Mit gondoltok egy nőnek valóban helyes ha nem dolgozik évekig szülés után?

Figyelt kérdés
Igazából a kérdést pár ismerősöm miatt írtam ki. A nőknek óvodás koru gyerekeik vannak munkákat nem vállalnak el a ferjekkel emiatt viták vannak. Van olyan nő aki szerint a szülés miatt neki egy fizetésnek megfelelő összeget kellene adni havonta. Ti mit gondoltok erről jó az ha egy szegény családban már óvodáskorú gyerek mellől nem megy dolgozni az anya? Egy szülő anyának járna ez a havi munkabérnek megfelelő juttatás az jó ötlet lenne szerintetek? Mielőtt valaki megemlitene hogy miért érdekel ez engem annak írnám hogy feltettem egy kérdést ha nem tetszik ne válaszolj.
2015. jan. 1. 11:30
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
47%
És milyen ostobák az amerikai felnőttek... vajon miért?
2015. jan. 1. 11:53
 12/49 anonim ***** válasza:
32%
12-es, nekem jópár rokonom él az USA-ban. Te csak szeretnél olyan ostoba lenni:-)))))
2015. jan. 1. 11:55
 13/49 anonim ***** válasza:
59%

Ha magyarok a rokonok az teljesen más.

Egyébként meg néhány kivételtől eltekintve, teljesen ostobák és buták az amerikaiak. Nekem is volt lehetőségem kint élni egy darabig csereprogram keretében, nagyon durva, semmi alapműveltség, semmi gondolkodás.

Meg egyébként se hasonlítgassuk össze a saját országunkat egy teljesen idegen országgal. Itt mások a viszonyok.

2015. jan. 1. 11:58
 14/49 anonim ***** válasza:
46%

Nem is igazi anya, akinek nem csöpög zsírtól a haja otthon 3 évig. Nem kell túl messze visszamenni a kérdések között, hogy ezt olvashassuk!

Akkor erről ennyit!

2015. jan. 1. 11:58
 15/49 anonim ***** válasza:
82%

én sok anyukával vagyok kapcsolatban, gyerekorvosi rendelőben dolgozom. és a körzetből nem tudok összeszedni 3 nőt, aki saját akaratából otthon van 3 évesnél nagyobb gyerekkel. Ahogyan az is sántít, hogy mennyire elhagyják magukat. Sokkal igényesebbek a mai anyuk, mint 10 vagy akár 25 êve. És ez napi sok anyukával való találkozás tapasztalata, 26 év munka után.

Kedbes kérdező, szomorú, hogy téged ez a provokáció elégít ki...

2015. jan. 1. 12:06
 16/49 anonim ***** válasza:
74%

Úgy érted, hogy a 3 év után is otthon vannak? Amikor már nem kapnak semmilyen juttatást sem?

Érdekes, én ilyet még nem láttam.

Azt teljesen megértem, ha valaki kihasználja a maximum otthon tölthető időt és nem megy vissza dolgozni idő előtt.

De ahol nincs pénz, ott általában nem szokták ezt megvárni, nemhogy még tovább otthon maradni, amikor lejár.

Szóval ezt én nagyon nehezen tudom elképzelni. Fura ismerőseid lehetnek :D

És mi az hogy járna neki a havi munkabére? :S Nem is értem. Most is járnak juttatások, de nyilván nem élete végéig :D

2015. jan. 1. 12:11
 17/49 anonim ***** válasza:
44%

Az lenne a legideálisabb, ha ezeket eldönthetnék a szülők.

Ha megtehetnék, hogy az anya otthon maradhasson, az apa keresne annyit, amiből kényelmesen megélnek.

Csak azért, mert gyereket szült, nem kellene külön juttatás, nem szívességet tett senkinek azzal, hogy gyereket szült.

18/49 anonim ***** válasza:
95%

Kedves 16-os. Itt nem a mai magyar anyukákról van szó, hanem a gyakoris anyukákról. A kettő szerencsére köszönő viszonyban sincs egymással. Az én környezetemben is csinos, ápolt anyukák laknak, akik boldogan nevelik gyerekeiket. Nem olyanok, akiknek évekig "megfésülködni sincs idejük."

Jól gondolod, azért az idézőjel, mert innen az oldalról idéztem.

19/49 anonim ***** válasza:
20%

...én meg látom az oviban azt a sok-sok elhízott, lelakott, igénytelen anyukát, amikor mennek a gyerekekért!!

Biztosan nem így néztek ki még pár éve, mert most nem venné el őket senki feleségül!!

20/49 anonim ***** válasza:
78%

"az USA-ban még ennél is jóval rövidebb ideig maradhatnak otthon a szülő nők."

Tévedsz! Bármeddig otthon maradhatnak, csak kevesebb ideig várja őket vissza a munkahelyük.

Az átlag középosztálybeli amerikai családoknál teljesen megszokott, hogy egyáltalán nem mennek vissza dolgozni.

Természetesen ezt nem a kormányuk finanszírozza.

Mo.-n se azért 3 év az ellátás, mert annyira gyerekbarát ország lennénk, aki csakis a gyermek szellemi-testi fejlődését tekinti fontosnak, hanem azért, mert sokkal olcsóbb ezt a rendszert fenntartani, mint elegendő bölcsődei férőhelyet illetve munkahelyet biztosítani...

2015. jan. 1. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!