Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne öcsémet rávenni,...

Hogy lehetne öcsémet rávenni, hogy szellőztessen?

Figyelt kérdés
Iszonyú bűz van a szobájában, ez önmagában nem gond, ha nem kell benyitni, csak már kiszűrődik az ajtaján keresztül a folyosóra is. Apám nem hajlandó szólni neki. Öcsém egészséges, csak szellőztetni nem óhajt soha. Én meg lassan hányinger nélkül nem bírom ki.
2010. febr. 3. 23:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Flakon könnygázt befújsz a szobájába és rázárod az ajtót :)
2010. febr. 4. 08:19
 12/17 anonim válasza:
100%
Felviszel egy fullos csajt a szobájába az meg rászol.ha ez se hat.gyökér öcséd lehet :D
2010. febr. 4. 08:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ebédre-vacsorára egyetek babot, és hozzá járjatok fingani.
2010. febr. 4. 08:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már tényleg túlzás, ennyire még én se vagyok lusta :DDD Beszélgess el vele, hogy mennyivel jobb lenne ha szellőztetne. Nem is hallottam még ilyenről, hát szellőztetni jó! :DD Nem tudom miért nem hajlandó...

Ne adjatok neki enni csak ha kiszellőztet :D

2010. febr. 4. 13:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Büdösben még nem fagyott meg senki! :D
2010. febr. 4. 16:11
 16/17 A kérdező kommentje:
16:11 - Az lehet, de attól még fullasztó... Lassan harci gáznak minősül, ami öcsém szobájában van...
2010. febr. 4. 19:22
 17/17 anonim válasza:

ha iskolába jár,miután elment kinyitod az ablakot,

vagy ha fürdik stbstb :D Remélem azért fürdeni fürdik xD

amugy nem bonyolult :D

amikor nincs a közelbe kinyitod az ablakot ennyi :D

2010. febr. 6. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!