Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne öcsémet rávenni,...

Hogy lehetne öcsémet rávenni, hogy szellőztessen?

Figyelt kérdés
Iszonyú bűz van a szobájában, ez önmagában nem gond, ha nem kell benyitni, csak már kiszűrődik az ajtaján keresztül a folyosóra is. Apám nem hajlandó szólni neki. Öcsém egészséges, csak szellőztetni nem óhajt soha. Én meg lassan hányinger nélkül nem bírom ki.
2010. febr. 3. 23:51
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

Menj be és nyisd ki az ablakot, amikor nincs otthon.

Vagy ha nem megy, dobd be egy kővel :D

2010. febr. 3. 23:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Apád miért nem hajlandó szólni neki? Most téged vagy az öcsédet akarja keménységre nevelni?
2010. febr. 4. 00:03
 3/17 A kérdező kommentje:

Öcsémnek mindent megenged.

Nem tudom öcsémet kikerülni, mert reggel még alszik, mikor már elmegyek dolgozni, és mikor hazajövök, akkor is itthon van, ritka az, amikor nem találkozunk.

2010. febr. 4. 00:05
 4/17 A kérdező kommentje:
Amúgy panelban lakunk, tavaly volt felújítás, az ablak betörése rossz ötlet. Így is rengeteg pénzbe került, és nem vagyunk anyagilag eleresztve.
2010. febr. 4. 00:08
 5/17 anonim ***** válasza:
Illatgyertya?
2010. febr. 4. 00:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon nem egészséges. Én minden nap szellőztetek 10-20 percet télen is. Ha nagyon hideg van akkor csak minden másnap. Ki se bírnám, egyszerűen olyan rossz állott a levegő. Ja és ha nincs szellőztetve a pára amit kibocsátunk (pl. izzadás, légzés stb.) nem jó ha a szobában marad. Nálunk ezért jelentek meg az ászkák (ászkarák a neve azt hiszem) mert tavaly télen megfeledkeztünk a szellőztetésről. Hát nem kívánom senkinek!

Menj be és nyiss nála ablakot, ha kell erőszakkal.

2010. febr. 4. 00:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Bemész és mondd meg hogy büdös van. mellesleg mérgező gáz is gyűlik így a szobában (argon) plusz rohadt egészségtelen a port meg mindent beszívni :S Nem nagy fáradtság max 10 percre kinyitni, addig elmegy fürdeni és meg vkit, hogy csukja be 10 perc után...
2010. febr. 4. 00:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Valamivel zsarolni kell,hátha akkor enged a makacsságából..,minimum egyszer naponta szellőztetni kéne pedig!!
2010. febr. 4. 00:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szigeteld el az ajtóját, ha majd csípni fogja a szemét kiszellőztet.
2010. febr. 4. 01:59
 10/17 A kérdező kommentje:
Már sokszor szóltam neki, de az volt a válasza, hogy nem kell bemenni... Szóval ez nem jön be.
2010. febr. 4. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!