Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan adhatja ki...

Szerintetek hogyan adhatja ki a gyereket az óvoda idegennek?

Figyelt kérdés
A neten ma délután óta kering egy hír, hogy néhány napja elvitt egy 30 év körüli férfi egy 4 éves kislányt az óvodából. A család kétségbeesetten keresi.
2010. febr. 3. 21:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt a levelet én is megkaptam,és volt egy kislányról is kép..De akkor is spam...Évekkel ezelőtt valami hasonló levél járta be az országot,csak ott a kislány súlyos szívbeteg volt,és kép is volt róla..Később kiderült,hogy a lányka valós személy,de makk egészséged.Soha nem is volt semmi baja a szívével..Egyszerűen valaki visszaélt a fényképpel...

Az óvoda pedig nem adja ki a gyereket..nekem a húgomnak is csak úgy adták ki a fiamat,hogy előző nap szóltam az Óvónőknek...

2010. febr. 3. 21:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kis szerencséd van, akkor a gépedre jött egy sikeres virus, ami az összes ismerösödnek is elküldi magát.
2010. febr. 3. 22:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem adják ki idegennek, az ilyen levelek marhaságok, egy csomó ilyen van. Nekem a fiam bölcsis, és amikor beirattam, le kellett adnom egy listát, hogy kik mehetnek érte, de még ezen kívül is legalább telefonon szólnom kell, ha nem én megyek érte. Volt olyan pár hónapig, hogy egy héten X napon mindig a nagymama ment a gyerekért, de reggel, amikor vittem, akkor is rákérdeztek azon a napon, hogy én megyek-e vagy a nagymama.
2010. febr. 3. 22:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Levelezőlistán jött ez a levél, de az én gépemen megbízható biztonsági rendszer van. Egyébként a képet és a linket nem nyitottam meg.
2010. febr. 3. 22:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nem szabadna.
2010. febr. 3. 23:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A múlt héten úgy alakult, hogy a lányom osztálytársáért (4. osztályosok) és az osztálytárs hugáért (ő elsős) az édesapjuk jött volna, aki sajnos baleset miatt nem ért oda időben. Mivel egy utcában lakunk, megkért, hogy vigyem már haza én az ő lányait is. Hiába ismert föl a kisebb gyerek -én az ő tanító nénijét nem ismertem-, és hiába mondtam a tanító néninek, hogy ez előre nem látható probléma volt, úgy adta ide a gyereket, hogy az éppen arra járó igazgató "igazolta" neki a személyazonosságomat, és a tanítónő ezek után még a saját telfonjáról felhívta az apukát, hogy valóban megkért-e erre engem.

Úgyhogy nyugodj meg, idegen nem viszi el az oviból a más gyerekét, és az áruházakban sem lopkodják el a szüleitől 3 méterre bámészkodó öt éveseket, hogy azután két perc múlva már átfestett hajjal sétáljon ki a klotyóból az új anyukájával.

2010. febr. 4. 08:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
ez spam, eleve lehetetlen a szituáció, meg onnan is lehet tudni, hogy nincs dátum, hely megjelölve (múlt hét csütörtök, ja, az mindig lesz :))
2010. febr. 4. 11:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Megvan a válasz: az APA vitte el KÉT gyerekét az övodából, aztán nem vitte vissza az anyának. December 2-a óta bújkál velük. "Síma" gyerekelhelyezési ügy. [link]
2010. febr. 4. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!