Hogy ne érezzem magam ennyire egyedül?
Most költöztem uj lakásba,eddig volt 3 lakótársam,én külön szobában voltam.Onnan muszáj volt eljönni,igy kivettem egy lakást egyedül,mondván,hogy párom ugyis állandóan nálam van (eddig heti 4-5 néha 6 este-éjszaka is),meg suli mellett 10-12 órát melozok.
Első nap nem is volt semmi,párom ittvolt velem,tegnap-tegnapelőtt viszont otthon kellett segitenie,igy egyedül maradtam...
Hogy lehet ezt megszokni? egyszerüen a sirogörcs kerülgetett a gondolattól,hogy lefeküdjek aludni,hajnalban lefeküdtem,de félóránként néztem az időt,sose akart reggel lenni,hogy mehessek.MA még mindig egyedül,sose lesz hnap este,hogy párom itt legyen és meg kialhassam magam végre,mert hiába vagyok hullafáradt,nem fogok tudni aludni,érzem előre.
Pedig normális környék,lassan be is rendezkedek,költöztem már jópárszor,de egyedül még soha nem laktam,már nem is tudom minek kellett nekem egyedül beköltözni.
Ötlet?
22/L
Szüleivel lakik még,kocsit vett magának,arra elmegy a fizuja nagy része,többi benzin+kaja meloban,és ennyi.
Ideköltözhetne akármikor,ha rajtam mulna,akkor már itt lenne,kitudom fizetni a több rezsit is,meg hogy főzzek minden nap,meg az egyéb szükségleteit,hogy ő tudjon törleszteni,de már az is zavarja,hogy ha ittvan,mindig én veszek mindent,meg hogy nem visz drága helyekre,hiába mondom,hogy ez nem tud érdekelni,még nem igazán érti,hogy ha már ugyis együtt tervezzük a jövönket,akkor lényegtelen,hogy ki mit fizet,ha majd babát akarunk,ugyis ő lesz sokáig a jobban kereső,de nem firtatom.
De még max fél év,és kifizeti a kocsit,és akkor remélem ideköltözik,addig meg kibirom,meg ittvan végülis 4-5 nap hetente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!