Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ne érezzem magam ennyire...

Hogy ne érezzem magam ennyire egyedül?

Figyelt kérdés

Most költöztem uj lakásba,eddig volt 3 lakótársam,én külön szobában voltam.Onnan muszáj volt eljönni,igy kivettem egy lakást egyedül,mondván,hogy párom ugyis állandóan nálam van (eddig heti 4-5 néha 6 este-éjszaka is),meg suli mellett 10-12 órát melozok.

Első nap nem is volt semmi,párom ittvolt velem,tegnap-tegnapelőtt viszont otthon kellett segitenie,igy egyedül maradtam...

Hogy lehet ezt megszokni? egyszerüen a sirogörcs kerülgetett a gondolattól,hogy lefeküdjek aludni,hajnalban lefeküdtem,de félóránként néztem az időt,sose akart reggel lenni,hogy mehessek.MA még mindig egyedül,sose lesz hnap este,hogy párom itt legyen és meg kialhassam magam végre,mert hiába vagyok hullafáradt,nem fogok tudni aludni,érzem előre.

Pedig normális környék,lassan be is rendezkedek,költöztem már jópárszor,de egyedül még soha nem laktam,már nem is tudom minek kellett nekem egyedül beköltözni.

Ötlet?

22/L

2010. febr. 3. 21:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szerezz be egy macsekot. Nekik abszolút nem kínzás az egyedüllét sőt. Nagyon független és önálló állatok. Szuperül megvannak akkor is ah nincs otthon senki. Nekünk is van 3, pedig nem sokat vagyunk itthon. Anyukám 6-ra jár dolgozni, mi apuval 7 körül elmegyünk aztán csak délután 3 körül esik haza valamelyikünk. Abszolút elvannak. Délelőtt mindig alszanak akkor is ha itthon vagyunk szal a macska lesz neked a legjobb.
2010. febr. 3. 21:51
 22/31 anonim ***** válasza:
A macskát pont azért ajánlottam (és nem kutyát), mert azzal nem kell olyan sokat foglalkozni, max hogyha még kiscica. Csak alom kell neki, kaja, meg víz, kényelmes fekhely, és aranyélete van. Nem tudom, hogy kertes házban laksz-e, vagy panelban. Ha kertesben, akkor ki is engedheted néha. Hogyha meg látja rajtad, hogy magányos vagy, odamegy hozzád, játszhatsz vele. Csak jobb úgy lenni, hogy van melletted egy érző lény :)
2010. febr. 4. 07:10
 23/31 A kérdező kommentje:

albérlet,panel

és a tulaj nem enged semmilyen állatot,max halat,vagy ami elvan egy akváriumban/terráriumban,de az meg minek,azt még simogatni se lehet:(

állatok kilőve:(

2010. febr. 4. 15:00
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
barátokat,legjobb barátnőt hívd el h ne legyél egyedül! Esetleg szüleid vagy tesód kérd meg h aludjanak párszor ott.
2010. febr. 5. 08:35
 25/31 A kérdező kommentje:

szülők,tesom esélytelen ittaludni,öcsém kicsi még,csak anyám mellett alszik el,vihetném haza az éjszaka közepén:)

barát-barátnő...fiubarátok kilőve,párom tul féltékeny 8énse maradnék csnedben ha ő altatna magánál lányokat)

lánybarátok meg...nincsnek is igazán,vagy olyanok,akiknek huszonévesen még mindig kéreckedni kell,örülnek ha az aktuális pasihoz el udnak szabadulni,régebbi barátok,akik igazi barátok voltak,szétszéledtek országszerte...

2010. febr. 6. 10:01
 26/31 anonim ***** válasza:

Szerintem tengerimalac. Ugyanis ő 'hivatalosan' terráriumi állat, de nyugodtan ki lehet onnan venni, igenis testközelbe tudod tenni, szeretgetni. Elég nagy is ahhoz, hogy tényleg meg lehessen simogatni, és nagyon hálás állatka. Nézd meg ezt a linket:

[link]

2010. febr. 6. 16:47
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok álempatikus puhap..cs hozzászólást tenni, mint a többi fórumozó így inkább leírom az igazságot. Elhiszem h hiányzik a párod, de elég gáznak tartom h 22 évesen 1-2 éjszakát nem tudsz átvészelni. Az életben ennél nagyobb megpróbáltatásaid is lehetnek. Főzzél, nézzél filmet, hívd el az ismerőseidet,sportolj, tanulj……nem kell otthon ülni a sarokban beszarva és várni a kaszást.
2010. febr. 6. 19:43
 28/31 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon jó gyógyteák vannak,amik segitenek az elalvásban,

nézz utána.(fél órával a fogyasztása után szunyálsz.

Szerintem,megszokod,fel a fejjel.

2010. febr. 6. 20:00
 29/31 A kérdező kommentje:

nem ülök itthon a sarokban a kaszást várva,nem a félelelm miatt vagyok rosszul,hanem annyira megszoktam,hogy sosem vagyok egyedül a lakásban,hogy ilyen szinten jön ki

most 3 napja párom ittalszik,kialudtam magam végre,semmi nyoma álmatlanságnak

ma nagyon esik a hó,én mondtam hogy ne jöjjön este,remélem tudok aludni,huzos lesz a jövöhét is

viszont a tengerimalacos hozzászólónak egy hatalmas köszönöm:)

megnézegettem a malackákat,a szőrösebbek nagyon megtetszettek,otthon van is neki terrárium,felhozom,páromtól meg kapok egy kis szörgombócot,délután megyek is megnézegetni hogy mi minden kell neki:)lehetne jövöhét,alig várom a kis jövövényt:)

[link]

hozzá hasonlóm lesz ha találok:)

2010. febr. 7. 08:46
 30/31 anonim ***** válasza:
Miért nem költöztetek össze a pároddal?
2010. febr. 7. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!