Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ne érezzem magam ennyire...

Hogy ne érezzem magam ennyire egyedül?

Figyelt kérdés

Most költöztem uj lakásba,eddig volt 3 lakótársam,én külön szobában voltam.Onnan muszáj volt eljönni,igy kivettem egy lakást egyedül,mondván,hogy párom ugyis állandóan nálam van (eddig heti 4-5 néha 6 este-éjszaka is),meg suli mellett 10-12 órát melozok.

Első nap nem is volt semmi,párom ittvolt velem,tegnap-tegnapelőtt viszont otthon kellett segitenie,igy egyedül maradtam...

Hogy lehet ezt megszokni? egyszerüen a sirogörcs kerülgetett a gondolattól,hogy lefeküdjek aludni,hajnalban lefeküdtem,de félóránként néztem az időt,sose akart reggel lenni,hogy mehessek.MA még mindig egyedül,sose lesz hnap este,hogy párom itt legyen és meg kialhassam magam végre,mert hiába vagyok hullafáradt,nem fogok tudni aludni,érzem előre.

Pedig normális környék,lassan be is rendezkedek,költöztem már jópárszor,de egyedül még soha nem laktam,már nem is tudom minek kellett nekem egyedül beköltözni.

Ötlet?

22/L

2010. febr. 3. 21:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
nekem is nagy franciaágyam van, de ő is mindig rajtam lóg, így meg terpeszkedhetek mindenfele :D nyugi, hamar megszokod, és úgy is sokszor ott lesz veled.
2010. febr. 3. 21:21
 12/31 anonim ***** válasza:
Nos, kénytelen vagy megszokni, egyébként pedig ha nem gond a főbérlőnek, akkor szerezz be egy háziállatot, hogy addig is legyen egy társaságod. Velük is jól el lehet lenni, és nem érzed magad egyedül. :-) De ezt persze a főbérlővel kell megbeszélni.
 13/31 A kérdező kommentje:

cica,kutya nem,mert nem tudnék vele eleget foglalkozni,ha 12 órázok,akkor ki viszi le sétálni?bezárva meg állatkinzás

zene,film szol egész nap,nappallal nincs baj,csa az estével

falakra kikerültek a saját képeim,most is készül egy:)

de este a sötétében nem látszanak,bár kislámpa ég,meg gép is megy

14/31 anonim ***** válasza:
Hörcsög?cica? (bár irtad hogy sokat dolgozol). Nálam mindig szól a zene,éjszaka meg valami hangulatfényt pl sólámpa hagyni szoktam amig ébren vagyok,igy nem félek egyedül,gyömöszölöm a cicámat ,ilyesmik :)
2010. febr. 3. 21:22
 15/31 A kérdező kommentje:

hörcsög,egér és társai kaparásznak,volt,de elajándékoztam,mert nem nekem valo állatok

cicának nem kinzás ha reggel itthagyom,és csak este jövök meg?

2010. febr. 3. 21:24
 16/31 anonim ***** válasza:
Nekem papagájaim vannak (5 nimfa, 2 pár és 1 pimasz kölyök, aki mindig a vállamra repül, hogy simogassam meg a fejét, nagyon élvezi, olyankor mindig felborzolja a tollait), őket nem kell sétáltatni (persze lehetne, mert létezik az ő méretükben - nimfa - hám, de télen amúgy se vinném őket, meg még nem tudtam hozzászoktatni, hosszú folyamat). De lehet hörcsög is, tengerimalac, nyuszi... Nem csak a kutya és a macska a háziállat. :-)
2010. febr. 3. 21:26
 17/31 anonim ***** válasza:

Merre laksz? Átgurulok ha nem gáz(szó szerint gurulok mert 140 kg vok).

ui: milyen kajáid vannak?

2010. febr. 3. 21:30
 18/31 A kérdező kommentje:

:D

jól főzök,párom 3 év alatt 80ról 110re hizott,állitja hogy az én bünöm,tul finomakat fözök:D

2010. febr. 3. 21:31
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Én 42 éves koromig nem tudtam megoldani, hogy egyedül lakjak. Fél éve történt változás, viszont most már annyira szeretek egyedül lenni, hogy úgy érzem, képtelen lennék bárkihez alkalmazkodni. Van kapcsolatom, de nem élünk együtt, és nekem ez így pont megfelel, mert én meg aludni is csak egyedül tudok. Egyébként egy állatka jó megoldás, nekem van egy cicám, a macskák elég jól viselik az egész napos távollétet is. Sokszor úgy érzem, ő az egyetlen lény, akit el tudok viselni magam mellett. Szóval, ez a másik véglet, de hidd el, ez sem jó.
2010. febr. 3. 21:41
 20/31 A kérdező kommentje:

nem akarok egyedül lakni tul sokáig,remélem max fél év,és párom ideköltözik

lehet beszerzek egy kiscicát

2010. febr. 3. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!