Hogy ne érezzem magam ennyire egyedül?
Most költöztem uj lakásba,eddig volt 3 lakótársam,én külön szobában voltam.Onnan muszáj volt eljönni,igy kivettem egy lakást egyedül,mondván,hogy párom ugyis állandóan nálam van (eddig heti 4-5 néha 6 este-éjszaka is),meg suli mellett 10-12 órát melozok.
Első nap nem is volt semmi,párom ittvolt velem,tegnap-tegnapelőtt viszont otthon kellett segitenie,igy egyedül maradtam...
Hogy lehet ezt megszokni? egyszerüen a sirogörcs kerülgetett a gondolattól,hogy lefeküdjek aludni,hajnalban lefeküdtem,de félóránként néztem az időt,sose akart reggel lenni,hogy mehessek.MA még mindig egyedül,sose lesz hnap este,hogy párom itt legyen és meg kialhassam magam végre,mert hiába vagyok hullafáradt,nem fogok tudni aludni,érzem előre.
Pedig normális környék,lassan be is rendezkedek,költöztem már jópárszor,de egyedül még soha nem laktam,már nem is tudom minek kellett nekem egyedül beköltözni.
Ötlet?
22/L
cica,kutya nem,mert nem tudnék vele eleget foglalkozni,ha 12 órázok,akkor ki viszi le sétálni?bezárva meg állatkinzás
zene,film szol egész nap,nappallal nincs baj,csa az estével
falakra kikerültek a saját képeim,most is készül egy:)
de este a sötétében nem látszanak,bár kislámpa ég,meg gép is megy
hörcsög,egér és társai kaparásznak,volt,de elajándékoztam,mert nem nekem valo állatok
cicának nem kinzás ha reggel itthagyom,és csak este jövök meg?
Merre laksz? Átgurulok ha nem gáz(szó szerint gurulok mert 140 kg vok).
ui: milyen kajáid vannak?
:D
jól főzök,párom 3 év alatt 80ról 110re hizott,állitja hogy az én bünöm,tul finomakat fözök:D
nem akarok egyedül lakni tul sokáig,remélem max fél év,és párom ideköltözik
lehet beszerzek egy kiscicát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!