Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen érezted azt, hogy...

Hány évesen érezted azt, hogy elég idős vagy ahhoz, hogy elköltözz otthonról, és saját életet élj?

Figyelt kérdés
Kérlek benneteket nemet és kort is írjatok, köszönöm.
2010. febr. 3. 20:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

18, gimnáziumi érettségi után.

Lebeszéltek róla, amit azóta megbántam.

Ha akkor elmegyek a reptérre dolgozni, minden jobban alakulhatott volna...

N36

2010. júl. 2. 09:35
 22/24 anonim ***** válasza:

18 / L

igaz nekem sose volt problémám a szüleimmel, és kb hetente ötször találkoztam valakivel a családból, úgyhogy így más.

2010. júl. 2. 10:45
 23/24 anonim ***** válasza:

Én a "saját életet élést" úgy értelmezem, hogy nem csak elköltöztem otthonról, hanem anyagilag és fizikálisan is teljesen önállóvá/önellátóvá váltam.

Ez 21,5 éves koromban történt, amikor férjhez mentem.

Mostanában azt látom magam körül, hogy bár sokan külön költöznek, de támogatást várnak/kapnak otthonról. Ezt nem nevezném önállóság.

2010. júl. 2. 11:00
 24/24 anonim ***** válasza:

12 éves koromtól el akartam jönni. 17 évesen megvalósítottam, eltartottam magam. Ma már van lakásom, diplomám.

29/L.

2010. júl. 2. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!