Párommal szívesen összeköltöznék... de még 1,5 év a gimi, majd utána ;)
18L
2010. febr. 3. 20:56
12/24 anonim válasza:
19, 20 évesen már külföldön voltam.
25/N
2010. febr. 3. 20:58
13/24 anonim válasza:
Rögtön az egyetem elvégzése után (23), hiszen addig is kollégista voltam, magam gondoskodtam magamról (a szennyest se vittem haza, pénzt a buszhegyre kaptam csak..., azt hitték, ha azt megeszem, az elég egész hétre :-))
37/L
2010. febr. 3. 21:42
14/24 anonim válasza:
szia! amikor férjhez mentem, 24 éves koromban (akkor már 1 éve dolgoztam) néha előtte is megfordult a fejemben, de feleslegesnek tartottam hármunknak két háztartást fenntartani, így legalább tudtam félrerakni egy kis pénzt :)
2010. febr. 4. 12:12
15/24 anonim válasza:
27 évesen.Lány vagyok.Meg is tettem és örülök neki.
2010. febr. 4. 22:29
16/24 anonim válasza:
17 évesen költöztem el otthonról az akkori páromhoz. én akkor elég érettnek éreztem magam ehhez és 8 év után is csak annyit mondhatok, hogy jó döntés volt! :)
2010. júl. 1. 22:21
17/24 anonim válasza:
20 évesen költöztem albérletbe, egyetem miatt, utána pedig hazaköltöztem, mert annyira nincs messze, hogy indokolja az albérletet. Viszont sokat önállósodtam az alatt a 1,5 év alatt, így megérte. Mivel munkám nem volt, így az albérletet is a szüleim fizették, tehát anyagi függetlenség nem volt, és jobb így, hogy mindig hazajövök, nekem megnyugtatóbb. 22/N
2010. júl. 1. 22:35
18/24 anonim válasza:
27 évesen. Most vagyok 29.
Nő
2010. júl. 1. 22:49
19/24 anonim válasza:
20 évesen mentem férjhez, akkor költöztem el otthonról. Sima ügy volt, anyukám betegsége miatt tudtam háztartást vezetni, addigra ő meghalt, apu újranősült és elköltözött, úgyhogy nem volt nagy ügy "elszakadni" (a semmitől).
2010. júl. 1. 23:33
20/24 anonim válasza:
Én most leszek 21, főiskolára járok nappalin és nem jut mellette időm még dolgozni is...szóval anyuék tartanak el és előreláthatólag ez még így is lesz 4 évig... Cserébe itthon mindent megcsinálok, segítek a ház körül, de azt hiszem ez alap... Ha lesz munkahelyem, akkor lehet, hogy elköltözöm vagy ha eljön az igazi, akkor vele együtt kivenni egy lakást, de az is lehet, hogy itthon maradok még, és a fizetésemből is próbálok segíteni itthon a költségekbe! Anyuéknak nem vagyok terhére, mindig mondják, hogy ez az otthonom és itt mindig szívesen látnak, úgy érzem ez így normális. Ha én fair vagyok, akkor ők is velem! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!