Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy nem szándékosan...

Normális, hogy nem szándékosan, de megbántottam a fiamat és a barátnőjét és most nem mehetünk hozzájuk?

Figyelt kérdés
Azóta már többször is bocsánatot kértem tőlük. A fiam hagyná, hogy mehessünk, megbocsájtott. De a barátnője nem.
2014. dec. 25. 00:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Minekután nem derült ki, hogy konkrétan mi történt, nem tudok reflektálni a kérdésre. Van az a kategória, amit én se bocsátanék meg fél év után sem, pedig igazán nem vagyok haragtartó és el szoktam fogadni, ha vki bocsánatot kér. Vagy normális vagy nem. Attól függ mivel bátottad meg őket.
2014. dec. 25. 08:11
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is van az a megbántás, amit nehéz megbocsájtani
2014. dec. 25. 08:16
 13/24 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, neked vastag vaj van a fejeden, ha ennyire kerülöd a pontos ok megjelölését! Vagy most gondolkozol rajta, hogy hogyan fogalmazd meg, hogy szebb színben tüntesd fel magadat?
2014. dec. 25. 08:24
 14/24 anonim ***** válasza:
13%

LÉNYEGTELEN, hogy mi volt, Karácsony van, nem?!

A fiadat hívd el magadhoz, a rüfke meg csak tartsa a haragot! :-)

2014. dec. 25. 09:10
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
Jaj, ez annyira szánalmas és nevetséges, hogy ha karácsony van, akkor aztán mindent meg kell bocsátani. Drága utolsó: honnan tudod, hogy a kedves kérdező esetleg nem a menye családját pocskondiázta, vagy megalázta, rágalmazta stb? Nehogy már, hogy mert itt a szent karácsony, ami rég nem arról szól, hogy Jézus születése meg szeret ünnepe, ezért mindjárt mindent meg kelljen bocsátani. Az régen rossz, ha vmire csak azért legyintünk, mert dec 24-e van...
2014. dec. 25. 09:14
 16/24 anonim ***** válasza:
52%

15-ös, párjaagalamboknakvan nevű felhasználó

Hogy mered ismeretlenül leq*rvázni a hölgyet?

Téged minősít!!!

2014. dec. 25. 09:19
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
ma 01:28 attól,hogy nem szándékos még lehet jogos. sőt,attól ,hogy a kérdező már megbánta és bocsánatot kért attól még lehetett nagyon durva dolog ,és lehet ,hogy te se bocsátanád meg neki olyat tett. nekem nincs bajom a kérdezővel, csak leírom a véleményem ,és hogy szerintem akkor se csodálkozzon ha nem nézik el ezt neki. én se nézném el lehet. ( és ezzel nem a kérdezőt akarom támadni,hanem ezt érzem ,ez az igaz )hogyha így besértődtek nem kis dolog lehetett
2014. dec. 25. 10:31
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
de amúgy ha a fiad megbocsátott akkor gáz ,hogy a csaj miatt nem megy...
2014. dec. 25. 10:32
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
vannak olyan dolgok, amit nem lehet megbocsátani...szóval, igen, valószínűleg normális, hogy vérig sértetted és azóta se hajlandó veled beszélni
2014. dec. 25. 11:03
 20/24 anonim ***** válasza:
71%

Paarjaagalamboknak van:

A kérdező hibája most nem számít, mert karácsony van, ugye?

Akkor a menyét mit rüfkézed le? Neki nincs karácsony?

2014. dec. 25. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!